Η 3ήμερη αποτοξινωτική δίαιτα της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας στo app της (Kourtney Kardashian), το 3ημερο πρόγραμμα διατροφής της, που υπόσχεται αποτοξίνωση του οργανισμού και επίπεδη κοιλιά λίγο πριν το καλοκαίρι. Να λοιπόν τι περιλαμβάνει:

kk-meal-plan-1-1525168667

Πρωινό
Η Κόρντεϊ ξεκινά τη μέρα της με ένα smoothie bowl, γεμάτο με βιταμίνες και μέταλλα. Βάζει στο μπλέντερ της 2 φλιτζάνια ανανά, 2 μπανάνες, 1 φλιτζάνι λαχανίδα, 1 φλιτζάνι σπανάκι και μισό αβοκάντο. Το βάζει σε ένα μπολ και το διακοσμεί με τα αγαπημένα της φρούτα και superfoods. Πιο συγκεκριμένα, προσθέτει φράουλες, ακτινίδιο, μπανάνα, τριμμένη καρύδα και σπόρους τσία. Δεν ξεχνά ποτέ τη γύρη μελισσών, η οποία χαρίζει ενέργεια, βοηθά με την εποχική τριχόπτωση, τα προβλήματα με το έντερο, τη χοληστερίνη και τις ορμονικές διαταραχές. Θεωρείται επίσης ότι συμβάλλει σημαντικά στην τόνωση του ανοσοποιητικού, ενώ περιέχει και πλήθος βιταμινών και μετάλλων.

kk-meal-plan-2-1525168729

Μεσημεριανό
Η 39χρονη ριάλιτι σταρ λατρεύει τις δροσερές σαλάτες με εσπεριδοειδή, ιδιαίτερα όταν έχει πολλή ζέστη έξω. Για το dressing αναμιγνύει 3/4 του φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 1/4 του φλιτζανιού βαλσαμικό ξίδι, 1 σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο, 1 κουτ. του γλουκού μέλι, 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα dijon, 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι και 1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι. Η σαλάτα της λοιπόν περιλαμβάνει 2 σαγκουίνι, 1 πορτοκάλι, 1 γκρέιπφρούτ, πράσινα φυλλώδη λαχανικά, μια χούφτα κολοκυθόσπορους, ρόδι και το σπιτικό της dressing.

kk-meal-plan-3-1525168763

Βραδινό
Αγαπημένο της βραδινό είναι ο σολωμός, καθώς όπως γράφει στην εφαρμογή της αποτελεί «εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, βιταμινών και Ω3 λιπαρών, τα οποία είναι τέλεια για το δέρμα και τα μαλλιά». Φτιάχνει μάλιστα τη δική της μαρινάδα, αναμιγνύοντας1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο, 2 κουτ. της σούπας σάλτσα σόγιας, 2 κουτ. της σούπας ξίδι, 2 κουτ. της σούπας σησαμέλαιο, 2 κουτ. της σούπας καστανή ζάχαρη, 2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο, 1 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο τζίνζερ, 1 κουτ. της σούπας σουσάμι και 4 μικρά ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια. Βάζει 4 φιλέτα σολωμού σε μια επαχρησιμοποιήσιμη σακούλα μαζί με τη μαρινάδα και τα αφήνει για 30′.

Τα ψήνει στο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 20′. Στη συνέχεια φτιάχνει ένα μίγμα από 2 κουτ. της σούπας μέλι, 1 κουτ. του γλυκού σάλτσα σόγιας, 1 κουτ. του γλυκού σησαμέλαιο, 1/2 κουτ. του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ και 1 κουτ. του γλυκού σουσάμι και το αλείφει πάνω στα φιλέτα μόλις βγουν από το φούρνο. Αυτό και αν ακούγεται πεντανόστιμο!