Φρίκη στην Καλλιθέα: Χτύπησε τον πατέρα της μέχρι θανάτου με το μπαστούνι του

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία 56χρονη Ελληνίδα χτύπησε τον 88χρονο πατέρα της με το μπαστούνι του μέχρι θανάτου! Οπως έγινε γνωστό σήμερα από την αστυνομία, η γυναίκα συνελήφθη για την ανθρωποκτονία του πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε νεκρός προχθές (8-5-2018) εντός του διαμερίσματος που διέμεναν στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε μετακομίσει το τελευταίο διάστημα με τον πατέρα της για να τον βοηθήσει, επειδή δεν μπορούσε να περπατήσει και να εξυπηρετηθεί.

Ωστόσο, πριν δύο μέρες οι δυο τους τσακώθηκαν, και εκείνη άρχισε να τον χτυπά με το μπαστούνι του. Αφού άφησε να περάσει λίγη ώρα κάλεσε το ΕΚΑΒ λέγοντας ότι ο πατέρας της έπεσε και χτύπησε.

Μόλις όμως έφτασε το ΕΚΑΒ, διαπίστωσαν ότι ο άντρας ήταν πολύ χτυπημένος και έτσι κλήθηκε η αστυνομία.

Από την συνδυαστική έρευνα που διενεργήθηκε, εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι η 56χρονη κόρη του, η οποία φέρεται, μετά από έντονη λογομαχία που είχε μαζί του, να άσκησε σωματική βία σε βάρος του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος επήλθε ένεκα πολλαπλών κακώσεων καθώς και απώλειας αίματος από τα διάσπαρτα μικρά τραύματα.

Η 56χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα, με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.