(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Τα καινοτόμα αναψυκτικά λουξ plus ’n light χορηγός στο Patras IQ

Στην 5η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras Innovation Quest (Patras IQ), που πραγματοποιήθηκε στις 27-29 Απριλίου 2018, στην Πάτρα, συμμετείχαν τα αναψυκτικά λουξ plusn light ως μεγάλος χορηγός, στηρίζοντας για ακόμη μια χρονιά μία σημαντική διοργάνωση που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη της καινοτομίας.

 

Η έκθεση Patras IQ, στο πλευρό της οποίας στέκεται η Λουξ από το ξεκίνημά της το 2012,  προβάλλει και προωθεί το καινοτόμο έργο των τοπικών φορέων (ερευνητικοί, εκπαιδευτικοί και άλλοι αναπτυξιακοί φορείς), τις νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις και τους τεχνοβλαστούς, ενώ πλαισιώνεται από σημαντικό αριθμό εκδηλώσεων και workshops.

Ξεπερνώντας τα σύνορα της Δυτ. Ελλάδας, η έκθεση έχει πανελλαδική εμβέλεια προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Φέτος, την έκθεση που πλαισίωσε χορηγικά η Λουξ, εγκαινίασε o Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκος Παππάς ενώ σημαντικοί εκπρόσωποι εσωτερικού και εξωτερικού επισκέφθηκαν την έκθεση, όπως η Πρέσβειρα της Σλοβακίας, κα Iveta Hricova, ο Πρόεδρος της Σλοβακικής Ακαδημίας Επιστημών, Καθ. Pavol Šajgalík, καθώς και η κα Karina Sotnik, Director Business Incubation and Accelerator Programs του City Science Center της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Το Patras IQ συνδιοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, το Επιμελητήριο Αχαΐας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας. Η Λουξ συνεπής στη δέσμευή της να στηρίζει προτωβουλίες που προωθούν την καινοτομία και τη νέα επιχειρηματικότητα στήριξε τη διοργάνωση του Patras IQ, συνεισφέροντας στην ανάδειξη του σημαντικού ερευνητικού, τεχνολογικού και επιχειρηματικού έργου που πραγματοποιείται στην ευρύτερη περιοχή.