ΠΑΤΡΑ: Βρέθηκαν άμεσα οι δράστες ληστείας σε βάρος 18χρονου

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος 18χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας σε βάρος ενός 38χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, ο δράστης ενεργώντας από κοινού με ακόμα τρεις άγνωστους ομοεθνείς του, μετέβη στην οικία του 18χρονου και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο κεφάλι, ενώ οι τρεις ομοεθνείς του ασκώντας σωματική βία στον παθόντα, τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 38χρονου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων των υπόλοιπων τριών συνεργών του.