ΠΑΤΡΑ: Στα Αραχωβίτικα κηδεύεται σήμερα ο παλιός πολίστας Μάκης Τσουτσάνης – Συγκινητικά μηνύματα φίλων και συναθλητών του

Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται ο Μάκης Τσουτσάνης. Ενα από τα καλύτερα παιδιά του Πατραϊκού πόλο, που έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή στα 48 του χρόνια. Εδωσε γενναία και παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο, τον οποίο για τρία χρόνια νικούσε, αλλά τα ξημερώματα της Τρίτης δεν άντεξε αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Τρεις μέρες πριν είχε παραπονεθεί για αβάσταχτους πόνους και ανέβηκε στην Αθήνα, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να τα καταφέρει και αυτή τη φορά…
Οσοι γνώριζαν τον Μάκη Τσουτσάνη μιλάνε για έναν σπουδαίο άνθρωπο με τεράστια καρδιά και προσωπικότητα, που άφησε την σφραγίδα του στην κοινωνία της πόλης και στον υγρό στίβο της Πάτρας. Φόρεσε, σαν τερματοφύλακας, το σκουφάκι του ΝΟΠ, του Θριάμβου, της ΝΕΠ και μετά το τέλος της καριέρας του ως παίκτης ασχολήθηκε με την προπονητική. Ηταν μέλος έως πρότινος του προπονητικού επιτελείου του ΝΟΠ και τα τελευταία χρόνια ήταν αυτός που επί της ουσίας επανίδρυσε τη γυναικεία ομάδα του Ομίλου. Ακόμη είχε διατελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΝΕΠ και πρώτος προπονητής στον Επειό Ηλιδας.
Ηταν παντρεμένος με την Ζηνοβία Μπρούμα και είχαν αποκτήσει μία κόρη, την 22χρονη Ευτυχία. Διατηρούσε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Ρίο, ενώ έκανε και διανομή πετρελαίου θέρμανσης.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Αραχωβιτίκων.

Κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει, αμέτρητα μηνύματα

Η μεγάλη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια ο Μάκης Τσουτσάνης ήταν γνωστή στους κύκλους της πισίνας, αλλά επειδή ήταν παλικάρι από τα λίγα όλοι (μας) πιστεύαμε ότι θα βγαίνει πάντα νικητής. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και η είδηση του χαμού του γρήγορα μαθεύτηκε.
«Καλό Ταξίδι Μάκο μου !!! Μακάρι να έχουμε όλοι την μισή απο την καλοσύνη σου, το φιλότιμο σου, την προσφορά σου και την γενναιότητα σου !!!» έγραψε στο Facebook ο Λάμπρος Αναστασόπουλος, που συνεργάστηκε με τον Μάκη Τσουτσάνη σε ΝΕΠ και ΝΟΠ.
«Αθάνατος»,έγραψε ο Ανδρέας Ρηγόπουλος, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΝΕΠ, Αλέκος Γαϊτανάρος, αναφέρε: «Καλό σου ταξίδι, ψυχάρα Μάκη».
Ο Φίλιππος Αντίοχος, που τον είχε παίκτη στον Θρίαμβο, έγραψε: «Εφυγε ένα από τα καλύτερα παιδιά μου στον Θρίαμβο. Καλό παράδεισο παλικάρι μου».
Ο Κωνσταντίνος Αντίοχος έγραψε: «Ποτέ δεν θα φύγεις μακριά μας… Γιατί θα είσαι για πάντα μαζί μας…»
Η Νία Ζησιμάτου ανέφερε: «Αγόρι μου, πιστέψαμε όλοι ότι θα βγεις νικητής από αυτή τη μάχη που έδινες τόσα χρόνια!Ας είσαι καλά εκεί που πας.Θα σε θυμόμαστε όλοι!!!»

 

pelop.gr