Σάλπισμα ενότητας και αγώνα οι κάλπες της Κυριακής!

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαϊου, συνιστούν μια πολύ καλή αφορμή για επιβεβαίωση της ενότητας και του αγωνιστικού φρονήματος του κόμματος μας.

Χιλιάδες μέλη και στελέχη μας θα λάβουν μέρος σε μια πραγματική γιορτή της δημοκρατίας, που στοχεύει στην αναβάπτιση της βάσης μας και στη μέγιστη δυνατή συσπείρωση της.

Ως εκ τούτου, γίνεται απολύτως κατανοητό σε όλους τους συμμετέχοντες ότι στις κάλπες που θα στηθούν δεν υπάρχουν αντίπαλοι, αλλά μόνο συνοδοιπόροι στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για την ανόρθωση της πατρίδας μας!!!

Ο εχθρός είναι εκτός των κομματικών τειχών και είναι αυτό συνείδηση όλων μας. Επιβάλλεται να ηττηθεί συντριπτικά ο κυβερνητικός «θίασος», τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στη συνείδηση της κοινωνίας, για να λυτρωθεί ο τόπος, οριστικά και αμετάκλητα, από το σημερινό τέλμα της απραξίας, του λαϊκισμού και της στασιμότητας.

Αυτή ήταν, είναι και παραμένει η ύψιστη αποστολή όλων μας, από οποιαδήποτε θέση υπηρετούμε την τιμημένη παράταξη μας, η οποία με αίσθημα εθνικής ευθύνης καλείται για μια ακόμη φορά, εκ του ιστορικού της ρόλου, να αναγεννήσει τη χώρα.

Κατά συνέπεια, όπως την ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών δεν θα υπάρχουν αντίπαλοι, έτσι και την επομένη αυτών δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αλλά μόνο συναγωνιστές με έναν κοινό, ιερό σκοπό, που εννοούμε να φέρουμε σε πέρας.

Όλες και όλοι μαζί, με πίστη στα ιδανικά μας και στις αδιαπραγμάτευτες αρχές μας, με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα ανορθώσουμε την Ελλάδα και θα την οδηγήσουμε ενωμένοι, εκεί που της αρμόζει, εκεί που μας αξίζει!!!

 

 

Του Θανάση Νταβλούρου