Με γνώμονα το τρίπτυχο Ενότητα- Συνοχή- Αλληλεγγύη, συνεχίζουμε

H οριστικοποίηση των εκλογικών καταλόγων της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα κατέδειξε περίτρανα την δυναμική διείσδυση της φιλελεύθερης παράταξης στην ελληνική κοινωνία.

 

Ειδικότερα στο Νομό Αχαΐας, πάνω από 6.500 Αχαιοί πολίτες έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για εγγραφή στη Νέα Δημοκρατία, τριπλασιάζοντας των αριθμό μελών στην περιοχή σε σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές πριν δύο χρόνια και πιστοποιώντας:

 

1. Το «άνοιγμα» που στοχευμένα συντελέστηκε στην τοπική Νέα Δημοκρατία τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς αποκλεισμούς με δημόσιο κάλεσμα σε όλους τους ενεργούς πολίτες
2. Την έμφαση στους νέους ανθρώπους, καθώς η Δ.Α.Π και η ΟΝΝΕΔ με τις δράσεις τους και το δυναμισμό τους έδωσαν οξυγόνο στην παράταξη
3. Την δυναμική της φιλελεύθερης παράταξης στο εκλογικό σώμα, καθώς σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις για πρώτη φορά από το 1974 η Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα είναι πρώτο κόμμα, με «αέρα» πέντε μονάδων από το δεύτερο
4. Την ανάδειξη της ΝΟΔΕ Αχαΐας στην πρώτη τριάδα των Νομαρχιακών Οργανώσεων πανελληνίως, σύμφωνα με την πρόσφατη τεκμηριωμένηαξιολόγηση που έγινε με εντολή του προέδρου του κόμματος
5. Την αναγνώριση του κοινωνικού προσώπου της ΝΟΔΕ Αχαΐας η οποία προχώρησε σε σειρά δράσεων για να συμπαρασταθεί στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας.
Στις 13 Μαΐου είναι καθήκον όλων όσοι εγγράφηκαν στη Νέα Δημοκρατία να δώσουν βροντερό παρόν στις κάλπες, συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση του οράματος και της δέσμευσης του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την δημιουργία ενός σύγχρονου, δημοκρατικού και ανανεωμένου ευρωπαϊκού κόμματος.

 

Από την πλευρά μου ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας θέλω να διαβεβαιώσω ότι έχουμε ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες προτάσεις και ενέργειες προκειμένου η προσέλευση των ψηφοφόρων και η άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος να συντελεστούν ομαλά & απρόσκοπτα.

 

Και επειδή δεν υπάρχει ούτε ελάχιστος χώρος για προσωπικούς χαρακτηρισμούς και αιτιάσεις που ενδεχομένως διχάζουν και πληγώνουν την παράταξη, θέλω να ευχηθώ στους 115 συνολικά υποψηφίους στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ Αχαΐας, καθώς και στους 37 υποψήφιους συνέδρους από το νομό για τα επόμενα δύο τακτικά συνέδρια του κόμματος, καλή δύναμη στον αγώνα τους και, να τους διαβεβαιώσω ότι όλοι μαζί από τις 14 Μαΐου θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τηνεμβάθυνση των σχέσεων μας με την κοινωνία και τα κοινωνικά ρεύματα.

 

Με γνώμονα το τρίπτυχο Ενότητα- Συνοχή- Αλληλεγγύη, συνεχίζουμε.

 

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας

 

Dr Ανδρέας Μαζαράκης