H εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί χωρίς καθυστερήσεις

Παρέμβαση με επιστολή του προς την Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) Αχαΐας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έκανε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Κέντρου Πόλης Πάτρας ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, ζητώντας τον ορισμό τουλάχιστον επτά (7) εφορευτικών επιτροπών στην ΔΗΜ.Τ.Ο Κέντρου Πόλης στις εσωκομματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μαΐου στο Παλαιό Αρσάκειο. Στην παρέμβαση του αυτή ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, μεταξύ των άλλων αναφέρει:
«Οι Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για ισχυρή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σε δύσκολους οικονομικά καιρούς από το υστέρημα τους ανανέωσαν την συνδρομή τους και πολλοί συμπολίτες μας για πρώτη φορά έγιναν μέλη του κόμματος μας.
Ο αριθμός των εγγεγραμμένων και εχόντων δικαίωμα ψήφου στην ΔΗΜ.Τ.Ο Κέντρου Πόλης Πάτρας ανήλθε στον ασύλληπτο αριθμό των 2.824 μελών και η τοπική μας οργάνωση συγκαταλέγεται πλέον σε μια από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά οργανώσεις του κόμματος μας. Σχεδόν το ήμισυ των εγγεγραμμένων μελών της ΝΟΔΕ Αχαΐας, ψηφίζουν στην ΔΗΜ.Τ.Ο Κέντρου Πόλης.
Εφιστώ την προσοχή σας στο γεγονός ότι την προσεχή Κυριακή 13-05-2018 θα προσέλθουν στην κάλπη άτομα κάθε ηλικίας, ηλικιωμένοι, μητέρες με μικρά παιδιά και ο κόσμος αυτός σε εύλογο χρόνο θα πρέπει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα χωρίς αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και ατέλειωτες ουρές. Λαμβανομένου υπόψη ότι ο κάθε ψηφοφόρος προσερχόμενος στην εφορευτική επιτροπή θα ψηφίσει σε τρεις διαφορετικές κάλπες (για ΝΟΔΕ, ΔΗΜ.Τ.Ο και συνέδρους), το γεγονός αυτό από μόνο του σημαίνει επιπρόσθετες καθυστερήσεις.
Για τους προαναφερθέντες λόγους και προκειμένου η εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί χωρίς καθυστερήσεις, θα πρότεινα τον διορισμό τουλάχιστον επτά (7) εφορευτικών επιτροπών στην ΔΗΜ.Τ.Ο Κέντρου Πόλης Πάτρας.»