(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Οι εργασίες τη Σχολής Ηγεσίας με τίτλο Pathways Πάτρας  2018 – Από την εταιρεία V-Group

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τη Σχολής Ηγεσίας με τίτλο Pathways Πάτρας  2018 που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά η εταιρεία V-Group , του οικονομολόγου Κου. Βαφέα Παναγιώτη σε συνεργασία με τη καταξιωμένη στη παγκόσμια αγορά εταιρεία Linkage.

Τη τέταρτη και τελευταία ημερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Linkage Κος. Αρτέμης Μυροπουλος μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες μεταξύ άλλων , ιστορίες ηγεσίας από την Αρχαία Ελλάδα μέσα από το βιβλίο του “The Nameless King”, ενώ την ημέρα έκλεισε ο καταξιωμένος ορειβάτης  και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ορειβασίας που κατέκτησε το 2004 τη κορυφή του Έβερεστ , Παναγιώτης Κοτρωναρος.

Ο Κος. Κοτρωναρος ενέπνευσε και παρότρυνε  τόσο τους συμμετέχοντες όσο και το κοινό να κατακτήσουν τις δίκες τους κορυφές και να κυνηγάνε τα όνειρα τους.

Μαζί με τους συμμετέχοντες τίμησαν με τη παρουσία τους στο κλείσιμο της Σχολής Ηγεσίας 2018, ο Αντιπεριφερειαρχης Κος. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι  Μασσαρας Θεοχάρης και Στανιστας Χαράλαμπος και προσκεκλημένοι των συμμετεχόντων.

Ο Κος Βαφέας Παναγιώτης , ευχαρίστησε τόσο τους συμμετέχοντες που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους τον ίδιο και τη Σχόλη Ηγεσίας , όσο και όσους παρευρέθηκαν στο κλείσιμο των εργασιών της.

Η V- Group , συνεχίζει τις προσπάθειες της ώστε να φέρνει στη Πάτρα καταξιωμένους εισηγητές και να προσφέρει ιδιαίτερα προγράμματα τόσο δικά της όσο και συνεργαζόμενη με εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς όπως η Linkage.

Άλλωστε ο Κος Βαφέας  Παναγιώτης , ιδιοκτήτης της V-Group , είναι γνωστός εισηγητής  για τα εκπαιδευτικά του προγράμματα με αντικείμενο την Επικοινωνία, το Management, τις Τεχνικές Πωλήσεων και πολλά άλλα.