(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Σοβαρές καταγγελίες του Δήμου – Οι Αιγειράτες μαζεύουν τα σκουπίδια τους και «πνίγουν» όλους τους υπόλοιπους!

Ο Δήμος Αιγιαλείας διερευνά συγκεκριμένες καταγγελίες , που προκύπτουν από αδιάσειστα φωτογραφικά ντοκουμέντα και στα οποία φαίνεται ότι η «κατάσταση» με τα απορρίμματα στην Αιγείρα δεν έχει καμία σχέση με αυτά που αντιμετωπίζονται στην υπόλοιπη Αιγιάλεια και δεν συνάδει με την γενικότερη εικόνα που παρατηρείται λόγω της αυθαίρετης κατάληψης του ΧΥΤΑ από κατοίκους της περιοχής, δημιουργώντας έτσι το εύλογο ερώτημα «που πάνε τα απορρίμματα που δημιουργούνται εκεί;»

Ερώτημα που θα διερευνηθεί για να απαντηθεί και να διευθετηθεί νόμιμα.

advertisement

1 Comment on "(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Σοβαρές καταγγελίες του Δήμου – Οι Αιγειράτες μαζεύουν τα σκουπίδια τους και «πνίγουν» όλους τους υπόλοιπους!"

  1. Εχετε πολλη μεγαλη πλακα. Οι καταγγελίες απο που εγιναν; Ονοματα δεν υπάρχουν; Εχετε διαχωρισει το Δημο σε ανατολικους και δυτικούς. Ποσο καιρο εχετε κύριοι να έρθετε στην Αιγειρα; Αλλα βεβαια τωρα δεν ζητατε ψήφους…απορώ πως η συνειδηση σας σας επιτρεπει να κοιμαστε ήσυχοι τις νυχτες..ενω ολοι εμεις αγρυπνουμε απο τη δυσωδία των σκουπιδιων.Αν σας εχει μεινει ιχνος αξιοπρέπειας ενα πραγμα μενει μονο…να παραιτηθείτε!!!

Comments are closed.