ΑΙΓΙΟ: Εργαζόμενοι του νοσοκομείου, δάσκαλοι και καταστηματάρχες στο σημερινό συλλαλητήριο για τα σκουπίδια

Το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας «Ο Ακληπιός» συμμετέχει στην κινητοποίηση που διοργανώνεται από πολλούς φορείς της πόλης του Αιγίου και της ευρύτερης περιοχής, με σκοπό την απομάκρυνση των σκουπιδιών από την πόλη του Αιγίου και ολόκληρης της Αιγιάλειας. Ως γνωστόν, το συλλαλητήριο «Για μια καθαρή πόλη» θα γίνει την σήμερα 7 Μαΐου και ώρα 12:00-14:00, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας. ΄΄Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου όπως παρευρεθούν στην κινητοποίηση αυτή με σκοπό την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη΄΄, αναφέρει το Δ.Σ. του Σωματείου, σε ανακοίνωσή του.

 

**Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας προκηρύσσει δίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 από 12 έως 2 μ.μ.,

προκειμένου οι εκπαιδευτικοί (δάσκαλοι και νηπιαγωγοί) που επιθυμούν, να λάβουν μέρος στο Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο που διοργανωνεται από τους φορείς του Αιγίου για το τεράστιο πρόβλημα των σκουπιδιών που μαστίζει εδώ και τρεις μήνες την πόλη μας.

 

**Ο σύλλογος καταστημάτων εστίασης και αναψυχής του Δήμου Αιγιαλείας,

αγωνιώντας για την δημόσια υγεία και την έλευση επισκεπτών – τουριστών στην περιοχή μας, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια, συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Δευτέρας 07/05/2018.