(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η κωμωδία “LaNona”, στο θέατρο «Αγορά», μέχρι και σήμερα

Πόσο μπορεί, να φάει ένας άνθρωπος; Πόσο μπορεί, ακόμα περισσότερο, να φάει ένας παράγοντας, ένας άπληστος αξιωματούχος και πόσο όλοι εμείς, αντέχουμε να τροφοδοτούμε αυτή του, την απληστία; Ερωτήματα που θέτει ο Roberto Cossa, μέσα από την κωμωδία “LaNona”, που ανέβηκε  στο θέατρο «Αγορά». Τοποθετημένη στην Αργεντινή της χρεοκοπίας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η θεατρική παράσταση μιλάει για την αδηφάγα εξουσία που γιγαντώνεται και συνθλίβει το άτομο ηθικά και κοινωνικά. Με το διαβρωτικό γέλιο της αρχής να μεταλλάσσεται σταδιακά σε πικρό, συγκρατημένο υπομειδίαμα και το κωμικό να παραχωρεί τη θέση του στο τραγικό, η παράσταση καθρεφτίζει τις ανθρώπινες αδυναμίες και την κοινωνική αποσύνθεση σε ένα κόσμο που καταρρέει και μοιάζει πιο οικείος παρά ποτέ.Το «Ρεφενέ», από τους λίγους ερασιτεχνικούς θιάσους που συντηρούν ομάδα ρεπερτορίου, αποφάσισε να ανεβάσει το έργο, ανιχνεύοντας αναλογίες στην ιστορία της οικογένειας του Καρμέλο Σπαντόνε, με το δράμα της Ελλάδας των «κρίσεων» που δεν έχουν τελειωμό. Σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας. Μην το χάσετε!

ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

ΝΟΝΑ Κατερίνα ΛειβαδάΑΝΥΟΥΛΑ Ουρανία Αναστασοπούλου
ΜΑΡΙΑ Ιωάννα Καραθανάση
ΤΣΙΤΣΟ Χρήστος Αβραντινής
ΜΑΡΤΑ Κων/να Σομαλακίδη
ΦΕΛΙΠΕ            Ζωή Κοκολιού
ΚΑΡΜΕΛΟ   Θεόδωρος Σίδερης
ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Θεόδωρος Στεφανίδης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ   Γιάννης Γεωργακάκης
ΜΟΥΣΙΚΗ               Πέπη Γαλανοπούλου
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ          Ελένη Αγγελοπούλου
ΣΚΗΝΙΚΟ Θεόδωρος Στεφανίδης
ΕΝΤΥΠΑ  Ουρανία Αναστασοπούλου,                                                      Πέπη Γαλανοπούλου, Παναγιώτης Γεωργόπουλος, Γιάννης Γεωργακάκης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ        Φώτης Παλαιολόγος, Ιωάννης Ανδριόπουλος
ΒΙΝΤΕΟ                                           SUPER B, Γιώργος Κατσής, Νίκος Βάϊνος

Το έργο θα παιχτεί για τρεις εβδομάδες  μέχρι 6 Μαΐου 2018. Παραστάσεις κάθε Πέμπτη, Παρασκευή Σάββατο (ώρα 21:15) & Κυριακή (20:30) Προπώληση α) στο θέατρο τις ημέρες των παραστάσεων(19:00-21:00)                            β) Καθημερινά στα τηλέφωνα 2610-221429 & 6989651091 (10:00-14:30)

Λεζάντες φωτογραφιών: “LaNonaΡεφενέ 1” (Από αριστερά, Ο. Αναστασοπούλου, Χ. Αβραντινής,Κ. Λειβαδά, Θ. Σίδερης, Ι. Καραθανάση)“LaNonaΡεφενέ2” (Ο. Αναστασοπούλου, Κ. Σομαλακίδη) “LaNonaΡεφενέ3” (Θ. Στεφανίδης, Χ. Αβραντινής) “LaNonaΡεφενέ4”(Κ. Λειβαδά, Ι. Καραθανάση, Γ. Γεωργακάκης) “LaNonaΡεφενέ5” (Ζ. Κοκολιού)

Φωτογραφία: (1-4) Ι. Ανδριόπουλος, (5ηκαι ομαδική)Φ. Παλαιολόγος