ΑΧΑΪΑ: Ξεπέρασε τα 6.000 μέλη η ΝΔ στο νομό ενόψει εσωκομματικών εκλογών – “Μάχη” εγγραφών για την απόκτηση κάρτας

Πάνω από 6.000  έφτασαν τα ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα που μέχρι αργά χθες το βράδυ απέδειξαν το αυξημένο ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου και την κινητοποίηση των υποψηφίων που διεκδικούν την εκλογή τους στα κομματικά όργανα.Η προθεσμία για την ανανέωση κάρτας μέλους ή την εγγραφή έληξε στις 12μ.μ μετά από παράταση που δόθηκε προχθες.

Αυτοί  θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις 13 Μαΐου  και  πρόκειται αναμφίβολα για επιτυχία, καθώς το προηγούμενο διάστημα ο αριθμός των ανανεώσεων και των νέων εγγραφών ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Αλλά και σε κεντρικό επίπεδο παρατηρείται αυξημένη ροή στις επανεγγραφές, τα τελευταία 24ωρα, γεγονός που έχει προκαλέσει ικανοποίηση στην Πειραιώς, τόσο για την ενεργοποίηση της κομματικής βάσης όσο και για τα έσοδα που θα εισρεύσουν στο ταμείο της ΝΔ σε δύσκολους καιρούς. Λίγο πριν από τη λήξη της προθεσμίας των ανανεώσεων και των νέων εγγραφών, η ΝΔ προτρέπει τους φίλους της να ανανεώσουν την ετήσια συνδρομή τους, προβάλλοντας ότι αυτό θα τους κοστίσει ένα ευρώ το μήνα (12 ευρώ τον χρόνο), για να μείνουν ή να γίνουν ενεργά μέλη του κόμματος. Η σχετική επιχειρηματολογία «απαντάει» σε όσους υποστήριξαν και υποστηρίζουν ότι είναι υπερβολικό το ποσό των 12 ευρώ για κάθε μέλος.