ΠΑΤΡΑ: Παρέμβαση της ΝΔ με Βαρβιτσιώτη για τον θάνατο του Αφγανού – “Η κυβέρνηση να λάβει άμεσα πρωτοβουλίες κατά της ανομίας στο λιμάνι”!

Βολές κατά της κυβέρνησης με αφορμή τον θάνατο μετανάστη μετά από συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην Πάτρα εξαπέλυσε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στην Πάτρα μεταξύ μεταναστών και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός εξ αυτών, επιβεβαιώνουν με τον πλέον τραγικό τρόπο τις από καιρού υποδείξεις μας προς την κυβέρνηση. Γιατί, επί εβδομάδες προειδοποιούσαμε ότι η ανομία που επικρατεί στο λιμάνι της πόλης, με ομάδες μεταναστών να διαβιούν σε παρακείμενα κτήρια και να συγκρούονται ανεξέλεγκτα, θα οδηγούσε σε μια τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη» δήλωσε.

Όπως σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης, «σήμερα θρηνούμε μια ακόμη ανθρώπινη ζωή λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης να τηρήσει τις υποσχέσεις της για άμεση λύση του προβλήματος και να επιβάλει το νόμο σε όσους μετανάστες τον παραβιάζουν».

«Ήρθε η ώρα, όμως, εκείνοι οι οποίοι έσπευδαν, χωρίς ντροπή, κατά το πρόσφατο παρελθόν, να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη από τέτοια γεγονότα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους» πρόσθεσε ο τομεάρχης της Ν.Δ. καλώντας την κυβέρνηση «να λάβει άμεσα πρωτοβουλίες, προκειμένου να αποκαταστήσει την τάξη στην περιοχή του λιμανιού και να αποτρέψει ανάλογα δυστυχήματα στο μέλλον».