ΠΑΤΡΑ: Πανηγυρίζει σήμερα η Αγία Ειρήνη Ριγανοκάμπου

Κορυφώνονται σήμερα, Σάββατο 5 Μαΐου, οι εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη της Αγίας Ειρήνης στο φερώνυμο ναό στο Ριγανόκαμπο όπου φυλάσσεται και η Αγία Κάρα της Μεγαλομάρτυρος. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία σήμερα το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ.Χρυσόστομος. Το απόγευμα σήμερα και ώρα 6:30 μ.μ. θα τελεσθεί Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις προς τιμήν της Αγίας ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της εικόνας και της Τιμίας Κάρας πέριξ των δρόμων του Ιερού Ναού.
Στις απογεματινές ακολουθίες θα προαστεί και θα ομιλήσει ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ενώ θα ψάλλουν μέλη των Νεανικών Συντροφιών των Κατηχητικών Σχολείων. Αύριο Κυριακή 6 Μαΐου στις 7:00 π.μ. θα τελεστεί μεθεόρτιος Θεία Λειτουργία στην οποία θα ομιλήσει ο πρωτ. π. Ιωάννης Κολώνης και στις 6:30 μ.μ. ο Εσπερινός κατά τον οποίο θα ψαλλούν και οι χαιρετισμοί προς την Αγία Ενδοξο Μεγαλομάρτυρα Ειρήνη.
> Η ενορία των Αγ. Εφραίμ και Ευθυμίου (παρεκκλήσιον Ναού Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος) θα εορτάσει τον γνωστό τον Μεγαλομάρτυρα Αγιο Εφραίμ προς τιμή του οποίου έχει ανεγερθεί ο Ναός. Σήμερα Σάββατο 5 Μαΐου το πρωί, στη Θεία Λειτουργία θα μιλήσει ο Αρχιμ. π. Ιερόθεος Ανδρουτσόπουλος, ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως, με τη συμμετοχή πολλών ιερέων. Ενώ το απόγευμα στις 6:00 τελείται Εσπερινός και Ιερά Παράκληση ενώπιον της Θαυματουργού Εικόνος του Αγίου.