Κι όμως, για αυτό το ξεσκισμένο τζιν των 168 δολαρίων υπάρχει λίστα αναμονής [εικόνες]

Το τζιν παντελόνι παραμένει μια διαχρονική αξία. Μπορεί να φορεθεί παντού. Από τη βόλτα, την παραλία, μέχρι και τις επίσημες εμφανίσεις, ανάλογα φυσικά με τα αξεσουάρ.

Την περασμένη σεζόν, είχαμε μείνει άναυδοι βλέποντας τον νέο σχεδιαστή Thibaut να λανσάρει ένα τζιν παντελόνι που δεν το λες και συνηθισμένο, στην εβδομάδα μόδας του Τόκιο. Φυσικά, το διαδίκτυο έχασε την ψυχραιμία του και έκραξε τον σχεδιαστή.

Βλέποντας, όμως, το σάλο που προκλήθηκε από το συγκεκριμένο παντελόνι, η εταιρεία Carmar Denim, με έδρα το Λος Άντζελες, δημιούργησε τη δική της εκδοχή (δεν κατέβαλε και μεγάλη προσπάθεια, εδώ που τα λέμε) και έφτιαξε ένα παντελόνι που είναι ήδη sold out!. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά αυτό το παντελόνι τζιν, στο οποίο έχουν διασωθεί μόνο οι ραφές, κάνει 168 δολάρια και έχει λίστα αναμονής για όσους θέλουν να το αγοράσουν.

Αω αναρωτιέστε ποιός ακριβώς μπορεί να αγοράζει αυτά τα παντελόνια τζιν και πού ακριβώς τα φοράει, δεν είστε οι μόνοι. Μη φοβάστε, την απάντηση έχει ήδη η εταιρεία που ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες για να αποδείξει ότι αυτό το τζιν (ή η απουσία τζιν) μπορεί να φορεθεί σε μια πληθώρα κοινωνικών καταστάσεων.