Επικό: Ηθοποιός άνοιξε beach bar στην Κύμη και το ονόμασε… «4 χοντρές» [εικόνες]

Το πιο ξεχωριστό όνομα βρήκε ο ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός (ο τηλεοπτικός Μάκης Ζούβας από το Έλα στην Θέση μου) για το beach bar που άνοιξε στην Κύμη.

Ο ηθοποιός που έχει παίξει και στο σίριαλ «Μάλιστα Σεφ», έχει ανοίξει εδώ και χρόνια ένα beach bar  στην παραλία Αϊ Γιώργης Οξύλιθου με το όνομα… 4 χοντρές.

Εχοντας τοποθετήσει μία μεγάλη πινακίδα μπροστά από το beach bar, όπου γράφει με μεγάλα κεφαλαία γράμματα το όνομα του μαγαζιού, σίγουρα όσοι έχουν περάσει από εκεί δεν μπορεί να έχουν απορήσει ή και γελάσει με την πρωτότυπη ονομασία.

Το beach bar δεν άνοιξε φέτος, αλλά το 2006, όταν ο Αναστάσης Κολοβός αποφάσισε να κάνει αυτό το επιχειρηματικό βήμα μαζί με τον φίλο του Γιάννη Ποντίκη.

Ο ηθοποιός μάλιστα είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή του πως το όνομα του beach μπαρ δεν το βρήκε αυτός, αλλά ένας φίλος.

«Νονός είναι ένας φίλος που αλητεύαμε καλοκαίρια τετράδα μαζί με τον αδελφό μου κ τον Γιάννη. Μας καταδίωκε λοιπόν μια τετράδα γυναικών που κατά την κρίση του φίλου μου ήταν πιο τυπωτές για τα γούστα του και κάθε φορά που μας πολιορκούσαν έλεγε: πάμε να φύγουμε ήρθαν οι 4 χοντρές.  Έτσι βγήκε ο τίτλος πριν από μια δεκαετία και κανένας και καμιά ποτέ δεν το βρήκε τότε σεξιστικό ή ρατσιστικό», είχε πει ο ίδιος.

Aριστερά ο ιδιοκτήτης του μπαρ και ηθοποιός, Αναστάσιος Κούβας