ΑΧΑΪΑ: Εννέα συλλήψεις από την Αστυνομία – Για κλοπές, ναρκωτικά και παράνομη εργασία!

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 30χρονος , κατηγορούμενος για κλοπή καταστήματος.

Ο δράστης εντοπίστηκε μετά από συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, λίγη ώρα αφότου είχε διαρρήξει ταβέρνα 43χρονου ημεδαπού στην Πάτρα, σπάζοντας τον υαλοπίνακα και αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 54 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι, τα χρήματα που αφαίρεσε βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

 

Στο μεταξύ ,συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 59χρονη, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, σύμφωνα με την οποία διατασσόταν η σύλληψή της προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο ποινή της (δεκαοκτώ μήνες), που της είχε επιβληθεί μετά από καταδίκη της για απειλή, κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πλαστογραφία και για παράβαση του νόμου περί υπεύθυνης δηλώσεως.

 

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 40 και 44 ετών αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης.

 

Εξάλλου, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 36, 32 και 27 ετών, καθώς και ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα μας.

 

Τέλος, συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 24χρονος ότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.