(ΦΩΤΟ)-ΑΛΙΣΣΟΣ: Η εκδήλωση της Αντικαρκινικής Εταιρείας με πάνω από 50 γυναίκες κάθε ηλικίας

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η εξόρμηση της Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Πάτρας την περασμένη Τετάρτη. Την ενημερωτική εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Άνω Αλισσού, με την βοήθεια του διευθυντή του σχολείου κ. Τόκα και της κ. Μάγδας Λαθούρου, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον πάνω από πενήντα γυναίκες κάθε ηλικίας αλλά και άντρες. Άκουσαν με προσοχή τις ομιλίες των επιστημόνων που συνόδευαν το κλιμάκιο ενώ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στην επιτόπια προληπτική εξέταση-ψηλάφηση μαστού από τους γιατρούς .

Ο κ. Δημήτρης Κούκουρας, (ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών και η κ. Αθηνά Χριστοπούλου, (διευθύντρια Ογκολογικής Μονάδας Γ.Ν. Πατρών) ενημέρωσαν για την ανάγκη τακτικού προληπτικού ελέγχου, μίλησαν για τις νέες εξελίξεις γύρω από τον καρκίνο του Μαστού και απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού.

Η πρόεδρος Νατάσα Ράγιου αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο της Αντικαρκινικής Εταιρείας και διαβεβαίωσε ότι το Παράρτημα της Πάτρας έχει στόχο την ενημέρωση του πληθυσμού κάθε γωνιάς της Αχαΐας στα θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου.

Παρόντες στην εκδήλωση, μέλη και φίλοι του Δ.Σ. της Αντικαρκινικής Πάτρας (Νίκος Καραχανίδης, Νικολίτσα Παπαδοπούλου, Βάσω Μεντζελοπούλου, Γεωργία Μαντέλη) αλλά και ο λέκτορας Παιδιατρικής και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Θρασύβουλος Μαυρομμάτης.