Εξοργισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι καλά στην υγεία μου, δεν έχω εξαφανιστεί»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά είχαν ακουστεί για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την υγεία του. Ο γνωστός παρουσιαστής και δημιουργός φερόταν να έχει εξαφανιστεί και κανείς δεν μπορούσε να τον βρει.

Αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες στάθηκαν οι δηλώσεις του παλιού καλού του φίλου και συνεργάτη του Μεγακλή Βιντιάδη: «Μου έχει λείψει. Έχω πάρα πολύ καιρό να μιλήσω μαζί του. Τον έψαχνα ένα διάστημα, αλλά δεν τον έβρισκα. Δεν ξέρω και σε ποια κατάσταση είναι. Μου λείπει».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος όμως αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να επέμβει για όσα ακούγονταν. Συγκεκριμένα μίλησε στην εκπομπή «Στη Φόρα» στο ART TV. Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης, βγήκε και μίλησε αποκλειστικά με τον πρώην παρουσιαστή, που έδωσε τις δικές του απαντήσεις, εξοργισμένος για όλα αυτά που γράφονται.

«Είμαι καλά στην υγεία μου δεν έχω εξαφανιστεί! Αυτά που γράφουν ότι είμαι εξαφανισμένος είναι βλακείες. Όποιος θέλει να με βρει με βρίσκει. Μένω στην Κηφισιά και οι φίλοι και οι γνωστοί μου ξέρουν που θα με βρούνε!», δήλωσε o Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πηγή:Peoplegreece.com