Αυτά τα τρία ζώδια έχουν τη στόφα του σταρ

Ο καθένας με την τρέλα του κι αυτός με την ομπρέλα του λέει ένα quote, το οποίο δεν πέφτει καθόλου έξω, αφού όλοι λίγο πολύ μια λόξα την κουβαλάμε. Εδώ θα μιλήσουμε για τα τρία ζώδια τα οποία έχουν την πετριά του σταρ και ονειρεύονται κόκκινα χαλιά ενώ κάνουν πρόβες αρκετές φορές το λόγο που θα έβγαζαν όταν θα έπαιρναν το Όσκαρ στον καθρέφτη τους.

Δίδυμος: Η μεγαλύτερή του φαντασίωση είναι να τον χειροκροτάει όλος ο πλανήτης μόνο και μόνο επειδή αναπνέει. Αρκετοί Δίδυμοι σουλατσάρουν στο star system είτε επιτυχημένα είτε όχι, αλλά πάντοτε με το ίδιο ύφος-αυτό του πάρα πολύ επιτυχημένου και σνομπ καλλιτέχνη.

Λέων: Ψωνάρα από τις λίγες. Oι πολύωρες πρόβες του στις πόζες για τις selfie είναι πραγματικά εξαντλητικές αλλά δεν το βάζει κάτω. Χρησιμοποιεί μόνο το εγώ για να ξεκινήσει μια πρόταση και μη σας πω και για να την τελειώσει. Έχει τελειοποιήσει την υπόκλιση για τους fans του οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον αποθεώσουν πάνω ή κάτω από τη σκηνή.

Σκορπιός: Κοιτιέται στον καθρέφτη και τραγουδάει με μικρόφωνο τη βούρτσα ενώ φτάνει σε σημείο να στείλει μέχρι και λουλούδια στον εαυτό του για να τα ποστάρει στο instagram ευχαριστώντας τον κρυφό του θαυμαστή. Στην πραγματικότητα δεν λέει ψέμματα αφού είναι όντως ο κρυφός θαυμαστής του εαυτού του.