(Βίντεο)-H Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε on air αν ανανέωσε το συμβόλαιό της

Για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε οn air η Κατερίνα Καινούργιου, λίγες ημέρες αφότου η νέα ιδιοκτησία του Epsilon έστειλε επιστολή σε όλους τους εργαζόμενους του καναλιού στην οποία ανέφερε πως οι συμβάσεις που έχουν αυτή τη στιγμή με το κανάλι δεν πρόκειται να ανανεωθούν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η εν λόγω επιστολή σηματοδοτεί τη νέα σελίδα που γυρίζει ο σταθμός, κρίνοντας τα πάντα και τους πάντες από μηδενική βάση.

Κατά τη διάρκεια του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, η Κατερίνα έκανε γνωστό πως ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι για δύο χρόνια και έδωσε μία μικρή ιδέα για όσα ετοιμάζει για τη νέα σεζόν! «Η ανανέωση του συμβολαίου μου με το Epsilon έγινε τώρα, είναι ελάχιστες μέρες που έχει γίνει. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό! Για δύο χρόνια θα κάνουμε πολύ ωραία πράγματα, το πιστεύω, το
θέλω, θα δουλέψουμε όλοι μαζί», ανέφερε.

«Νομίζω ότι γενικώς το κανάλι μπαίνει σε μια νέα τροχιά και θα πάνε όλα καταπληκτικά. Είμαι πολύ αισιόδοξη. Μιλάμε για ένα ολοκαίνουριο πρωινό το οποίο θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Μέχρι στιγμής, αυτό έχουμε συμφωνήσει, δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει. Πάντα κρατάς και μια πισινή γιατί οτιδήποτε μπορεί να ανατραπεί στο τηλεοπτικό τοπίο. Είναι το ωραιότερο δώρο που είχα για τα γενέθλιά μου», κατέληξε.