ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Ευχαριστήρια επιστολή στον Γρ.Αλεξόπουλο για την βοήθεια στο Κέντρο Υγείας

Ευχαριστήρια επιστολή στον Γ.Αλεξόπουλο για την βοήθεια στο Κ.Υ. Κλειτορίας
Παρόλο τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και με την σταδιακή εγκατάλειψη τόσο των ορεινών περιοχών όσο και των δομών υγείας, μερικές φορές υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται έμπρακτα για τα προβληματά μας.
Ευχαριστούμε θερμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, που κατόπιν παρότρυνσης του περιφερειακού συμβούλου Σπύρου Καπράλου, συνάδελφου ιατρού, σε συνενόηση με τον Ηλία Παπαχριστόπολο, Επιμελητή Β’ του Κ.Υ Κλειτορίας, εξόπλισαν την δομή με δυο απαραίτητα κλιματιστικά για την κάλυψη μέρος των αναγκών του.
Ο αγώνας που δίνουμε σαν Ιατροί στις απομακρυσμένες περιοχές είναι τρομερά δύσκολος, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες όπου η θερμοκρασίες πολλές φορές είναι υπό το μηδέν με αποτέλεσμα η λειτουργία του Κ.Υ. να είναι περιορισμένη, κάτι το οποίο είδε από κοντά ο κ. Καπράλος σε πρόσφατη επίσκεψη του, μιας και στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής.
Ευελπιστούμε σε περαιτέρω ενίσχυση του Κ.Υ. κυρίως από τους αρμόδιους φορείς έτσι ώστε το Κ.Υ. να μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες παροχής υγείας στην δύσβατη αυτή περιοχή.