Νέο χτύπημα Πρωτοπαπά: Δεν είμαι ψεκασμένος -Ο Αγιος Πορφύριος είχε προβλέψει το Ιντερνετ


Λίγες ημέρες μετά τον σάλο από την παραίτηση του Σταμάτη Κριμιζή απο την Ελληνική Υπηρεσία Διαστήματος και την αποκάλυψη ότι ο διάδοχός του είχε κάνεις δεκάδες αναρτήσεις θρησκοπληπτικού περιεχομένου για απίστευτα θαύματα Αγίων, κυρίως του Αγίου Πορφυρίου, ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς επιστρέφει.

Δηλώνει ότι δέχθηκε μπούλινγκ επειδή έγραψε υπέρ της θρησκείας, επιμένει για τις θαυματουργές ιδιότητες του Αγίου Πορφυρίου που όπως λέει προέβλεψε το Ιντερνέτ, ενώ προσθέτει ότι παίρνει πίσω και απολογείται για τα όσα έγραψε εναντίον των ευρωπαίων οτι τρώγανε ωμό κρέας και μιλούσαν με άναρθρες κραυγές όταν οι Ελληνες έγραφαν κωμωδίες και τραγωδίες. Δεν είμαι ψεκασμένος δηλώνει στο Θέμα 104,6, στην Ελλάδα γίνονται περίγελος όσοι πιστεύουν.

Μιλώντας για τον τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, ανέφερε ότι «τον είχα γνωρίσει ως φοιτητής και τον Παίσιο. Όταν ζούσε ήταν ο Άγιος που ήθελε πάρα πολύ να ασχοληθεί με τεχνολογία αν και αγράμματος. Είχε φτιάξει μόνος του ραδιοφωνάκι! Ξεκίνησε από τα Καυσοκαλύβια του Αγίου Όρους. Δεν είμαι θρησκόληπτος ούτε ψεκασμένος με όλο αυτό το μπούλινγκ που έγινε. Έχω γυρίσει 40 χώρες. Πρώτη φορά που έχω υποστεί τέτοιο μπούλινγκ επειδή είπα ή έγραψα υπέρ της θρησκείας. Ενώ συνεργάζομαι άψογα με Μουσουλμάνους Άραβες που σέβονται αυτόν που πιστεύει. Στην Ελλάδα γίνονται περίγελος όσοι πιστεύουν. Ο Άγιος Πορφύριος έλεγε για το Ίντερνετ, το είχε προβλέψει. Ήταν ο άγιος που προέβλεπε και ζούσε την τεχνολογία».

Για την ανάρτησή που είχε κάνει, οτι η  «Η Ελλάδα και η Ρωμιωσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες ευρωπαίοι. Όταν εμείς κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες και τραγωδίες εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές. Ηλιοβασίλεμα από το Σούνιο», ο κ. Πρωτοπαπάς, ανέφερε: «Το είχα γράψει πριν 2-3 χρόνια όταν η Ελλάδα πιεζόταν με τους Ευρωπαίους. Είχα πάει στο Σούνιο και μου ήρθε. Τότε όλοι έβριζαν, δεν ήμουν μόνος μου. Εκείνη την εποχή, το παίρνω πίσω και απολογούμαι, γι αυτό και απενεργοποίησα το facebook. Τέτοιο μπούλινγκ επειδή θαυμάζω ελληνικό πολιτισμό».

Η ανάρτηση του Χριστόδουλου Πρωτοπαπά για τους ευρωπαίους..