ΑΧΑΪΑ: Απίστευτα πράγματα στη ΝΔ – “Περίεργα” τηλεφωνήματα σε φοιτήτρια υποψήφια από…υποψήφιο και καθηγήτρια! – Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές – Ενήμερη η ηγεσία…

Απίστευτα  σκηνικά καταγγέλλονται στην τοπική ΝΔ, μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων για ΝΟΔΕ , ΔΗΜΤΟ και ανάδειξη Συνέδρων, ενόψει της τριπλής κάλπης στις 13 Μαίου, σε Πάτρα, Αίγιο, Κάτω Αχαΐα, Κλειτορία, και Χαλανδρίτσα.

Όπως έγινε ευρέως γνωστό στους εσωκομματικούς κύκλους, νεαρά υποψήφια για το Δ.Σ της Τοπικής Νοτίου Τομέα Πάτρας, η οποία σπουδάζει σε Τριτοβάθμιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Πάτρας,  αιφνιδίασε με την υποψηφιότητά της και ενόχλησε το “στρατόπεδο” του υποψηφίου για την προεδρία της  ΝΟΔΕ Ανδρέα Μαζαράκη.

Το οικείο περιβάλλον της επιβεβαιώνει ότι τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της, μόλις έγινε γνωστή η συμμετοχή της στις εκλογές, δέχθηκαν τηλεφωνήματα από δύο πρόσωπα τα οποία τους εξέφρασαν τη δυσφορία τους, όπως λένε.

Πρωταγωνιστής ο μέχρι τώρα Τομεάρχης Παιδείας της ΝΟΔΕ και υποψήφιος για το νέο 9μελές συμβούλιό της Νίκος Κατσουγκράκης (ενδιαφερόμενος και για υποψήφιος  βουλευτής)  ο οποίος όπως καταμαρτυρά η άλλη πλευρά, “συμβούλεψε” να αποσυρθεί η υποψηφιότητα της φοιτήτριας.

O ίδιος  λέει μάλιστα ότι αυτός, μιλώντας μαζί της, της είπε “η Τοπική είναι δική μας, τι θες εσύ εκεί υποψήφια”!

Ο κ. Κατσουγκράκης, υποστηρίζει το αντίθετο, ότι δηλαδή, δεν της ζήτησε να αποσυρθεί, ούτε και απείλησε  κανέναν,απλά την ενημέρωσε πως αν ήθελε, είχε διορία μέχρι το πρωί του Σαββάτου να το κάνει. Ωστόσο έλαβε αρνητική απάντηση και την παρατήρηση ότι “είμαστε στο ίδιο κόμμα” και εκεί τελείωσε, διατείνεται.

Τα πράγματα, σοβαρεύουν όμως, από την τηλεφωνική παρέμβαση καθηγήτριας της υποψήφιας (φοιτήτριας) και υψηλόβαθμο στέλεχος του χώρου  σπουδών της, που ζήτησε (!!!!) να αποσύρει την υποψηφιότητά  της, κάτι που επίσης δεν έκανε.

Όταν ρωτήθηκε η καθηγήτρια, από τον πατέρα της, προς τί αυτή η επικοινωνία, αυτή του απάντησε πως είχε θάρρος απέναντί της ,ενώ ο Ν.Κατσουγκράκης αρνείται την όποια εμπλοκή του!

Για το θέμα,  ο έτερος υποψήφιος Ανδρέας Νικολάου, έχει μεταφέρει στην κεντρική  διοίκηση του κόμματος τη δυσφορία του, αφού φαίνεται να έχουν προηγηθεί κι άλλα  γεγονότα, που πληγώνουν και εκθέτουν τη ΝΔ.