ΑΧΑΪΑ: Επίσημα υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ (ΝΔ) ο Ανδρέας Μαζαράκης – Οι στόχοι του


Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΟΔΕ στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Μαζαράκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του νυν Προέδρου αναφέρει:
Στις 13 Μαΐου 2018 θα διεξαχθούν Πανελλαδικά οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων σύμφωνα με το Καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας.
Η Ηγεσία του Κόμματος, με μπροστάρη τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας πράξη το σύνθημα «η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα μέλη της», έχει δημιουργήσει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να γίνουν μέρος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που χρειάζεται ο τόπος .
Συναισθανόμενος την ευθύνη που μου αναλογεί ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, αποφάσισα να κατέλθω εκ νέου ως υποψήφιος πρόεδρος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές.
Γι’ αυτό καλώ τα μέλη & στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και τους πολίτες της Αχαΐας να συμμετάσχουν στις επερχόμενες εκλογές, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια ανανέωσης και εκσυγχρονισμού της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.
Στόχος μου είναι το όσο το δυνατόν μεγαλύτερο άνοιγμα στην τοπική κοινωνία.
Όραμά μου είναι να ασχοληθούν περισσότεροι νέοι και ικανοί άνθρωποι με τα κοινά, για να συνδράμουμε όλοι μαζί την φιλελεύθερη παράταξη να υλοποιήσει την κεντρική δέσμευση της ΝΔ για ένα κόμμα σύγχρονο, δημοκρατικό και ανανεωμένο.
Ένα κόμμα που πολύ σύντομα θα κληθεί να κυβερνήσει τη χώρα και να την ξαναβάλει στο δρόμο της Ανάπτυξης, της Ευημερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Με γνώμονα το τρίπτυχο Ενότητα- Συνοχή- Αλληλεγγύη, συνεχίζουμε….