Με πολλές απουσίες η Παναχαϊκή στη Λάρισα

Σε κινητό νοσοκομείο έχει μετατραπεί ξαφνικά η Παναχαϊκή! Ενώ μέχρι πριν 3-4 αγωνιστικές οι απουσίες της ήταν πάντα μετρημένες, εδώ και λίγο καιρό οι απουσίες είναι πολλές σε κάθε αγώνα! Στις ήδη σίγουρες από την Παρασκευή απουσίες των Φουρλάνου, Μακρυδημήτρη, Σωτηράκου, Στεργίδη, Μπουτζίκου, προστέθηκαν ξαφνκά σήμερα Σάββατο και οι Ντάσιος, Βασιλείου. Ο πρώτος με ίωση, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο δεύτερος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση.
Το παράξενο είναι ότι ενώ λείπουν οι δύο από τους 3 ακραίους μπακ που διαθέτει η ομάδα (Ντάσιος, Μπουτζίκος), ο Οφρυδόπουλος άφησε στην Πάτρα και τον Αγουρίδη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τις αποστολές εδώ και μήνες χωρίς να ‘χει δοθεί εξήγηση…
Η ενημέρωση της ΠΑΕ: Από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Μουστακόπουλος, Γκίνο, Πολυχρόνης, Φωτάκης, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.
Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι Μπιτσάκος (πρόγραμμα αποκατάστασης), Στεργίδης (ρήξη μηνίσκου), Φουρλάνος (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική άρθρωση), Μακρυδημήτρης – Σωτηράκος (πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τους τραυματισμούς που είχαν στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο) και Βασιλείου (δεν προπονήθηκε σήμερα γιατί ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο).
Στην αποστολή δεν συμπεριελήφθη ο Γιώργος Ντάσιος ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Εκτός αποστολής επίσης έμεινε ο Νίκος Μπουτζίκος που είναι τιμωρημένος λογω καρτών, καθώς και οι Μπαμπούνης και Μπούτιβας που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Κ20 για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.
Εκτός αποστολής τέλος έμεινε ο Αγουρίδης.

advertisement