ΒΕΘ: Μεγάλη η ζημιά στους επαγγελματίες από τις διακοπές νερού- Η ΕΥΑΘ να μειώσει τους λογαριασμούς

 

Εκπτωση 10% για τη ζημιά που υπέστησαν από τις πολυήμερες διακοπές νερού λόγω της βλάβης στον αγωγό της Αραβησσού ζητά από την ΕΥΑΘ το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Τη μείωση τουλάχιστον κατά 10% ζήτησε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου (ΒΕΘ), Αναστάσιος Καπνοπώλης, από τον επικεφαλής της ΕΥΑΘ, Γιάννη Κρεστενίτη και τον α΄ αντιπρόεδρο της εταιρείας Γιάννη Παπαϊωάννου, στη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης.

Παράλληλα, ο κ. Καπνοπώλης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, υπογράμμισε και την ανάγκη λήψης μέτρων, προκειμένου «να μη ζήσουμε εκ νέου, εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, το μαρτύριο της σταγόνας» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΒΕΘ ανέφερε ότι το Επιμελητήριο «δέχθηκε σειρά παραπόνων από μέλη του, τα οποία ζημιώθηκαν από το γεγονός πως η Θεσσαλονίκη ‘στέγνωσε’ για έξι ημέρες».

Υπενθυμίζεται ότι στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης, αποφασίστηκε, να υπάρχει στενότερη επαφή μεταξύ της ΕΥΑΘ και των επιμελητηρίων, καθώς και αλληλοενημέρωση σχετικά με θέματα της εταιρείας που επηρεάζουν την καθημερινότητα των επιχειρηματιών.

 

advertisement