(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Γιώργος Μητράκης στον ΣΚΑΪ 89.4 για τη σημερινή κινητοποίηση ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς


Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αρχίζουν πλέον και στην Πάτρα και η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών ετοιμάζει κινητοποιήσεις και βρίσκεται σε εγρήγορση, έτσι ώστε τα μέλη της να καταφέρουν να εμποδίσουν τις διαδικασίες.

Η ΚΥΚΑ την Τετάρτη 18 Απριλίου καλεί τους πολίτες στην Βότση 52 για συγκέντρωση-διαμαρτυρία, ενώ προ-συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου στο πάνω μέρος στις 13:00.

«Είναι σημαντικό να αντισταθούμε σήμερα η δική σου αύριο η δική μου περιουσία! Έρχονται και οι πλειστηριασμοί από ΑΑΔΕ (ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων που μόνο δημόσια δεν είναι ) που θα τα πάρει όλα!Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί.

Κανένας νόμος που ψηφίστηκε στη μνημονιακή Βουλή δεν είναι πάνω από το σύνταγμα και τα δικαιώματα του πολίτη. Βγαίνουμε στους δρόμους για να μείνουμε σπίτια μας. Οργανώσου τους έχεις πληρωμένους ούτως ή άλλως» αναφέρει η ανακοίνωση.

Για όλα αυτά και συγκεκριμένες περιπτώσεις πλειστηριαζόμενων ακινήτων, ο Γιώργος Μητράκης από την ΚΥΚΑ φιλοξενήθηκε σήμερα στον “αέρα” του ΣΚΑΪ 89.4 από τον Ανδρέα Κατωπόδη.

Ακούστε τι μας είπε: