ΑΕΚ: Πέρασε στην αντεπίθεση για την εκδίκαση της έφεσης

Κανένα φόβο δεν έχει η ΑΕΚ για την έφεση του ΠΑΟΚ, καταθέτοντας το υπόμνημά της στην επιτροπή εφέσεων, με έναν και μοναδικό σκοπό: να λάμψει η αλήθεια και να βγουν όλα στο φως! Άλλωστε δεν υπάρχει κανείς νοήμων άνθρωπος που να αγνοεί ότι η διακοπή του αγώνα (και του πρωταθλήματος φυσικά με κυβερνητική απόφαση) είναι αποτέλεσμα του ντου του Σαββίδη και των μπράβων του στον αγωνιστικό χώρο (και του Μίχελ αλλά και όσων έκαναν σε αυτόν στο διάστημα της παρουσίας τους εκεί που δεν τους επιτρέπεται)!

Στο υπόμνημα των 50 σελίδων που κατέθεσε η Ένωση καταρρίπτονται ένας προς ένας οι ισχυρισμοί του ΠΑΟΚ, απαντώντας σε όσα ισχυρίζεται με βάση το βίντεο, αλλά και το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων.

Μέσα στο υπόμνημα γίνεται αναφορά στο ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό έγιναν δεκτά όλα τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και ούτε η ανάγκη να αποκρυφτεί το παραμικρό, προκειμένου να λάμψει όλη η αλήθεια!

Μάλιστα, η ΑΕΚ τονίζει στο υπόμνημα ότι είναι ανοικτή να γίνει ακόμα και αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ, δηλαδή να καταθέσει ο ίδιος ο Κομίνης και να διευκρινίσει ποιος είναι ο λόγος διακοπής του αγώνα και αν ποτέ σφύριξε διατάσσοντας την επανέναρξη του αγώνα.

Η ΑΕΚ επικαλείται ότι ο ένας και μοναδικός λόγος διακοπής του ντέρμπι είναι η είσοδος Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο και με τη συνοδεία της ασφάλειάς του, η απειλητική κίνησή του προς τον διαιτητή (μαζί με την ευθεία απειλή του Μίχελ) και η διπλή επίθεσή του προς τον πάγκο της ΑΕΚ.

Επίσης στο υπόμνημα υπάρχει αναφορά στο ότι δεν γίνεται να μην είναι λόγος διακοπής του αγώνα αυτό το γεγονός, που εξελίχθηκε σε ζωντανή μετάδοση μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών (και όχι από επεξεργασμένο video αποδυτηρίων), όταν αποτέλεσε λόγο διακοπής ολόκληρου πρωταθλήματος με επίσημο έγγραφο και υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης, λόγο διαγραφής του ΠΑΟΚ από την ECA, γεγονός που καταδικάστηκε απερίφραστα από UEFA και FIFA και που δυσφήμησε την Ελλάδα στο διεθνή Τύπο και αποτελεί κίνδυνο GREXIT σε επίσημο έγγραφο της FIFA.
Πηγή:www.gazzetta.gr