(Βιντεο)-Τα δίνουν όλα απόψε για την ασυλία, στο στόχαστρο οι νέοι παίκτες

advertisement

Αγώνας ασυλίας σήμερα στο Survivor 2. Διάσημοι και Μαχητές θα πέσουν θα παλέψουν όσο ποτέ για να κερδίσουν.

Την ίδια στιγμή νέα δεδομένα θα ισχύσουν αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης, με την αποχώρηση να γίνεται δύο ημέρες νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Αφορμή για την αλλαγή είναι το Πάσχα. Το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη και έτσι απόψε θα δούμε τον αγώνα ασυλίας και τους τρεις που θα προταθούν προς αποχώρηση. Αύριο, Μεγάλη Τρίτη θα μάθουμε ποιος τελικά θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Εύη Σαλταφερίδου και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος φαίνεται πως μαντεύουν τη μοίρα τους, αν η ομάδα τους χάσει τον αγώνα…

Στο τρέιλερ που παίζει από το βράδυ της Κυριακής, βλέπουμε την Εύη Σαλταφερίδου να λέει: «Σε λίγο έχουμε αγώνισμα ασυλίας και ελπίζω να ήρθε η ώρα να σπάσει αυτό το σερί ηττών». Ο Μιχάλης Μουρούτσος μοιάζει να μας προετοιμάζει για το ποιους έχει στο μυαλό του να ψηφίσει σε περίπτωση που οι Διάσημοι χάσουν την ασυλία: «Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην ομάδα τα οποία σίγουρα δυσκολεύουν την κατάστασή μας».

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Σώζων Παλαίστρος – Χάρος δηλώνει: «Εγώ την έχω δεχτεί τη θέση του νέου. Ξέρω ότι οι πιθανότητες να είμαι ένας από τους τρεις είναι αρκετά αυξημένες. Δεν πρόκειται να παλιώσουμε ποτέ».

Από τους Μαχητές, προβληματισμένος δείχνει και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης: «Όσο περνάει ο καιρός, το άγχος κορυφώνεται για τον καθένα μας».

Δείτε το βίντεο: