Παναθηναϊκός: Ενεργοποιήθηκε το -3 για Βέμερ και έχει 15 μέρες για να… πληρώσει

Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή το πράγμα θα ζορίσει επικίνδυνα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως παίρνει επιπλέον χρόνο από τη διακοπή του Πάσχα. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφασή του για την εκδίκαση της υπόθεσης του Βέμερ, που έγινε την Παρασκευή και το αίτημα του Γερμανού για αφαίρεση τριών βαθμών στο «τριφύλλι» έγινε δεκτό.

Έτσι, οι «πράσινοι» μέχρι τις 18/4, τρεις μέρες δηλαδή μετά το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο, να έχουν βρει λύση και να έχουν ξοφλήσει τον παίκτη, προκειμένου να πάρουν πίσω τους βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση, το -3 θα είναι οριστικό!

Η ανακοίνωση!
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε την αίτηση του Jens Alexander Wemmer και ενεργοποίησε την επιβληθείσα με την υπ’ αριθ. 27/2018 απόφαση ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποσού των 498.322,15 ευρώ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης».

Πηγή:www.gazzetta.gr