(ΦΩΤΟ)-ΣΑΡΑΒΑΛΙ: Προάγγελος της Μεγάλης Εβδομάδας η επίσκεψη των παιδιών του ειδικού σχολείου της Κάτω Αχαΐας στην «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Την Κυριακή των Βαΐων η «ΑΦΡΟΔΙΤΗ», η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Σαραβάλι Πατρών, γέμισε χαρούμενα, γελαστά πρόσωπα, γλυκές μυρωδιές κι όμορφες λαμπάδες.

Παιδιά από το ειδικό σχολείο της Κ. Αχαγιάς μαζί με τους γονείς τους καθώς και την πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Ε. Μπιτούνη αλλά και με την συμπαράσταση του Συλλόγου «Πάλεια» Κ. Αχαγιάς, τον οποίο εκπροσώπησε μεταξύ άλλων η πρόεδρος κ. Ροδία Καραμπελιά, επισκέφτηκαν στις 6.00 το απόγευμα τους χώρους της «ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ», φέρνοντας εκτός από την αγάπη τους φιλέματα κι όμορφα λουλούδια. Το Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κ.Υ. Χαλανδρίτσας εκπροσώπησαν στη μικρή γιορτή τα μέλη του Δ.Σ. κ. Γ. Δετοράκης, Κ. Πλώτας και Α. Τζούδα. Τα παιδιά ζωγράφισαν πασχαλινές εικόνες, συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους ενώ οι γονείς και οι συνοδοί τους απόλαυσαν  τα εδέσματα, που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της «ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ» και ευχαριστήθηκαν την παρέα των τροφίμων, οι οποίοι δεν έχαναν ευκαιρία να χαμογελούν στα μικρά παιδιά. Η συνεύρεση μικρών και μεγάλων ήταν ένα μικρό θαύμα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Στο τέλος της βραδιάς οι ηλικιωμένοι της «ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ» χάρισαν πασχαλινές λαμπάδες, που έφτιαξαν οι ίδιοι, στα παιδιά, η συγκίνηση και τα ευχαριστώ περίσσεψαν κι έδωσαν όλοι την υπόσχεση να ξαναβρεθούν στην «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» το καλοκαιράκι για παιχνίδι στη μεγάλη αυλή.

advertisement