Αποφασισμένοι και για το plan B Γιαννακόπουλος και συμπαίκτες


Τα όσα κουβέντιασε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη, μετέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην συνάντηση τους με τους εκπροσώπους των εταιρειών που στηρίζουν το πρότζεκτ. Η κυβέρνηση ξεκαθάρισε στον «dpg» και τον άμεσο συνεργάτη του, Σταύρο Κωνσταντινίδη, ότι αντιμετωπίζει θετικά το «Athens Alive», αλλά ζήτησε ορισμένες αλλαγές στο πρότζεκτ.

Όλα αυτά συζητήθηκαν με τους υποψήφιους επενδυτές και η συγκεκριμένη κουβέντα αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα. Αυτό που γίνεται ξεκάθαρο από τη πλευρά του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ είναι ότι και στο εναλλακτικό σχέδιο, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν.

Η σημερινή ήμερα θα φέρει εξελίξεις ενώ η είδηση που κάνει λόγο για αλλαγή του κανονισμού και αφαίρεση της ποινής του υποβιβασμού για οικονομικούς λόγους, αν προχωρήσει θα λύσει τα χέρια του Γιαννακόπουλου, που θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο για να προχωρήσει το σχέδιο του.
Την ίδια στιγμή, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να προκύψει μια τοποθέτηση από την πλευρά των επενδυτών, όπως είχε συμβεί με τη Redstone πριν λίγες μέρες.

Από εκεί και έπειτα ο Γιάννης Αλαφούζος βλέπει θετικά το συγκεκριμένο πρότζεκτ και επιθυμεί να συμβάλει στην ευόδωση του. Θεωρείται βέβαιο ότι θα προχωρήσει στην δική του αντίπροταση προς την κοινοπραξία του «Athens Alive», όμως αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι οι όποιες διαφωνίες θα γεφυρωθούν.