Τσίπρας σε Γιαννακόπουλο : «Δημήτρη προχώρα»

Με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για περισσότερο από μιάμιση ώρα, παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Το πλάνο για το “Athens Alive” και τη σωτηρία ταυτόχρονα του Παναθηναϊκού τρέχει και για αυτό έγινε η συνάντηση.

Την Παρασκευή έγινε μια πρώτη κουβέντα των δύο ανδρών από κοντά στην οποία φυσικά δεν έπεσαν υπογραφές για την μεγάλη επένδυση στο ΟΑΚΑ, αλλά η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας δείχνουν θετικοί, αρκεί να τηρηθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την υλοποίηση του έργου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το ταξίδι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Λονδίνο και το ραντεβού του με τους εκπροσώπους του Fund να έχει να κάνει και με την ενημέρωση του τι έγινε σε αυτή τη συνάντηση ώστε να γνωρίζουν όλοι από πρώτο χέρι πως κυλούν οι εξελίξεις σχετικά με το “Athens Alive”.

Τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός όσο και κυβερνητικά στελέχη είχαν μελετήσει διεξοδικά την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του, γεγονός που επιβεβαιώνει και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το συγκεκριμένο project. Επιπλέον, αναλύθηκαν λύσεις και δόθηκαν διαβεβαιώσεις που θα βοηθήσουν προκειμένου οι διαδικασίες να τρέξουν χωρίς να υπάρχουν γραφειοκρατικές ή άλλης μορφής καθυστερήσεις στην υλοποίηση της συμφωνίας και την κατασκευή του έργου. Άλλωστε, η προσωπική ενασχόληση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα μιλάει από μόνη της για την ταχύτητα με την οποία τρέχουν πλέον οι εξελίξεις.

advertisement