(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Το “Στρούμπειο” στο Φεστιβάλ ΟΙΚΟθεάτρου – Με την «Ντενεκεδούπολη»

Την περασμένη Κυριακή το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας – Στρούμπειο με την Δ2 τάξη συμμετείχε στην εκδήλωση ΟΙΚΟθέατρο (θεατρικές παραστάσεις δημοτικών σχολείων με οικολογικό περιεχόμενο).
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Πράσινο+Μπλε (Μ.Κ.Ο.) στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα στη Ναύπακτο, ενώ σε αυτή συμμετείχε και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου, τάξη Γ2 με το έργο «Το όνειρο του σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά.
Οι μαθητές παρουσίασαν την «Ντενεκεδούπολη» της Ευγενίας Φακίνου με την μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου. Οι μικροί πρωταγωνιστές ενθουσίασαν το κοινό της Ναυπάκτου και καταχειροκροτήθηκαν. Την επιμέλεια της παράστασης είχαν η θεατρολόγος του σχολείου Τέτη Ζέρβα καθώς και ο δάσκαλος της τάξης Χρήστος Χαρμπίλας. Τα σκηνικά της παράστασης επιμελήθηκαν οι γονείς Νέλλη Ζούβελου και Μαρία Μανωλοπούλου.ΦΩΤΟ: Το Στρούμπειο στο Φεστιβάλ ΟΙΚΟθεάτρου 2018 με την «Ντενεκεδούπολη»
Στις φωτογραφίες τα παιδιά του Δ2 εν δράσει και η Μαρία Μαρκέτου, Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας – Στρούμπειο.