Σύμφωνα με τον κ. Φίλη, ο ελληνικός λαός δεν ενδιαφέρεται για την απελευθέρωση των 2 στρατιωτικών

advertisement

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Μαρτίου.

  • Oι δηλώσεις του κ. Φίλη ότι, δήθεν, δεν είναι μείζον θέμα η απελευθέρωση των 2 στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακή της Τουρκίας, θάβουν περισσότερο το τεράστιο θέμα αντί να το αναδεικνύουν. Μάλιστα, ο κ. Φίλης έβγαλε συμπέρασμα ότι θα κρατήσει πολύ καιρό η φυλάκισή τους και κάλεσε τα κανάλια να μην προβάλλουν το ζήτημα αυτό!
  • Προκαλεί ανησυχία η κλιμακούμενη προκλητικότητα της Τουρκίας που αυξήθηκε μετά την επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση πανηγύριζε τότε για τις δήθεν επιτυχίες και αποδεικνύεται σήμερα από τις εξελίξεις (ΝAVTEX στο Αιγαίο, εμβολισμός ελληνικού σκάφους του Λιμενικού στα Ίμια) ότι δεν πέτυχε τίποτα.
  • Αποτελεί πρόκληση ο κ. Τσίπρας, που ισοπέδωσε τους πολίτες με την φορολογία και ψήφισε μείωση του αφορολόγητου στις 5.000 ευρώ, να τάζει σήμερα μείωση φορολογίας! Αρκεί να προχωρήσει σε κατάργηση των αυξήσεων που ψήφισε ο ίδιος, αν πραγματικά το επιθυμεί.
  • Ο διορισμός συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ με 92% αναπηρία ως αντιπροέδρου σε ένα μεγάλο νοσοκομείο όπως είναι ο «Ευαγγελισμός», είναι μία ακόμα απόδειξη του κομματικού κράτους που χτίζει η κυβέρνηση.

 

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=pZcofQtOip0&feature=youtu.be