Πλήρωσε Ταυλαρίδη και παίρνει πίσω τους βαθμούς ο Παναθηναϊκός

Παρότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για το ποσό που του οφειλόταν, η Superleague είχε πάρει την απόφαση να προβεί σε αφαίρεση βαθμών από τους «πράσινους», τουλάχιστον μέχρι να λυθεί το θέμα και τυπικά.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/3) πως ο σύλλογος εξόφλησε πλήρως και ολοσχερώς τον Ταυλαρίδη, επομένως δεν θα μεταβάλλει τη βαθμολογική κατάσταση του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αναφορικά με την από 28/2/2018 (υπ΄αριθμ. 10/2018) απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ περί επιβολής και ενεργοποίησης ποινής αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως αυτή διορθώθηκε ως προς τον αριθμό της την 2/3/2018), κατόπιν σχετικής αίτησης του ποδοσφαιριστή Ευστ. Ταυλαρίδη, η οποία κοινοποιήθηκε στη Super League την Πέμπτη (1/3/2018), ανακοινώνεται ότι κατόπιν της προ ολίγου κοινοποίησης ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των διαδίκων, στο οποίο πιστοποιείται η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, η Super League δεν θα προβεί στην αφαίρεση βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός».