Ιδού ποιοι σας εξαπάτησαν και ποιοι μας κυβερνούν!

advertisement

Ντροπή, αίσχος, αηδία. Ακόμη και η πλούσια σε λεξιλόγιο ελληνική γλώσσα δεν μπορεί να αποδώσει με ακρίβεια την προσβλητική και χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό συμπεριφορά των κυβερνώντων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, έναντι μιας κοινωνίας που έχουν ισοπεδώσει.

Πάμπλουτοι υπουργοί, της «Αριστεράς του χαβιαριού», που έχουν και το θράσος να επικαλούνται το κουρελιασμένο πια «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς, ξεπέρασαν σε αναλγησία και απληστία ακόμη και τους εαυτούς τους!

Σε μια περίοδο που οι πολίτες αγκομαχούν, δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, ενώ μετά τις περικοπές συντάξεων και επιδομάτων έρχονται σήμερα αντιμέτωποι και με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας (απ’ αυτούς που φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη) οι πλουτοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν και κάνουν μια προκλητική επίδειξη πολιτικού αμοραλισμού.

Κάποιοι λένε ότι θα επιστρέψουν τώρα τα χρήματα που σκανδαλωδώς εισέπρατταν για να ενοικιάζουν σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας πολυτελείς κατοικίες στη Γλυφάδα και στο Ψυχικό, απομυζώντας τον ελληνικό λαό.

Και γιατί τώρα; Μα γιατί «ξεβρακώθηκαν» στα μάτια των πολιτών και προσπαθούν να περισώσουν ό, τι μπορούν. Όμως, είναι πλέον αργά για τα κροκοδείλια δάκρυα τους.

Ό, τι κι αν πράξουν, όσους ανασχηματισμούς της ετοιμόρροπης κυβέρνησης τους κι αν κάνουν, δυστυχώς για τους ίδιους, έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής!

Είναι, επιεικώς, έκθετοι στα μάτια μιας γονατισμένης κοινωνίας, στην οποία πετούν πού και πού σαν ψίχουλα μερικά επιδόματα της πείνας, θέτοντας μάλιστα και αυστηρά κριτήρια για την καταβολή τους. Κριτήρια που δεν υπήρχαν βέβαια για τους «Αριστερούς του χαβιαριού».

Ελληνικέ λαέ, ιδού ποιοι σε εξαπάτησαν και σε κυβερνούν, ιδού ποιοι σε καταδυναστεύουν και σε καταρρακώνουν οικονομικά και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, διατηρώντας γι’ αυτούς το δικαίωμα σε μια χαρισάμενη ζωή χλιδής και άκρατης πολυτέλειας!

Όμως, το πάρτι τους και το μεγάλο φαγοπότι τους πλησιάζει στο τέλος του, που θα έλθει με τη δική σου καθοριστική ψήφο στις επόμενες εκλογές!

Του Θανάση Νταβλούρου