(Βίντεο)-Χρυσοβελώνη: Πήρα επίδομα ενοικίου 466,76 ευρώ από τον Απρίλιο του 2016

Το ποσό των 466,76 ευρώ από τον Απρίλιο του 2016 δήλωσε η πρώην υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη ότι εισέπραξε ως επίδομα ενοικίου.

Σύμφωνα με την ίδια ενημερώθηκε για το επίδομα από την οικονομική υπηρεσία υπάλληλοι της οποίας την ρώτησαν αν έχει σπίτι στην Αθήνα. «Όταν τους είπα όχι (σ.σ. η κυρία Χρυσοβελώνη ζει στο Βόλο) μου είπαν ότι δικαιούμαι αυτό το επίδομα και κανείς δεν μου είπε – και δεν το προβλέπει και ο νόμος – ότι υπάρχει προϋπόθεση εισοδηματικών κριτηρίων» πρόσθεσε.

Το στέλεχος των ΑΝΕΛ συμπλήρωσε, επίσης, ότι πήρε 133 ευρώ για το Νοέμβριο, καθώς μέχρι τις 4 Νοεμβρίου ήταν στη θέση του υφυπουργού.
«Τα περιουσιακά μου στοιχεία στην Αθήνα είναι 12,50% εξ αδιαιρέτου σε καταστήματα από κληρονομιά. Από τη στιγμή που υπήρχε η πρόνοια ο νόμος, το αξιοποίησα» συνέχισε για το θέμα του επιδόματος.

Παράλληλα παρατήρησε ότι «η κυρία Αντωνοπούλου άκουσα ότι είχε σπίτι στην Αθήνα. Αν έχεις κατοικία στην Αθήνατα σαφέστατα είσαι εκτός πλαισίου».

Ερωτηθείσα ποιος είχε δώσει την εντολή να υπάρξει η… προκαταβολή ενοικίου η κυρία Χρυσοβελώνη απάντησε ότι «δεν ξέρω ποιος είχε δώσει την εντολή για το κονδύλι αυτό. Πιστέψτε με δεν ρώτησα καν ποιες θα είναι οι αποδοχές μου όταν έγινα υπουργός γιατί ήταν τεράστια τιμή που μου έκανε ο πρωθυπουργός».

advertisement