Δύσκολη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό


Νέα… διαβολοβδομάδα ξεκινάει στον Παναθηναϊκό, στην οποία αναμένονται εκδικάσεις προσφυγών και πιθανότατα η ανακοίνωση της UEFA.
Όσους περισσότερους διακανονισμούς «τρέχει» να προλάβει από σήμερα ο Παναθηναϊκός, ενώ παράλληλα υπάρχουν ξανά προγραμματισμένες εκδικάσεις προσφυγών και καταγγελιών από πρώην ποδοσφαιριστές του.

 

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής του Γενς Βέμερ, με τον οποίο δύσκολα θα βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας, και αυτή τη στιγμή δείχνει η πιο δύσκολη υπόθεση.

Την Τετάρτη ακολουθούν οι υποθέσεις των Τοτσέ, Εσιέν και Λέτο, ενώ εκκρεμεί η απόφαση για την καταγγελία του Ταυλαρίδη που έχει ήδη εκδικαστεί.
Οι «πράσινοι» προσπαθούν να λύσουν όλες τις υποθέσεις, έχοντας συνεχείς επαφές με τους παίκτες και τους εκπροσώπους τους, ώστε να μη γίνουν οι εκδηλώσεις και με μοναδική εξαίρεση του Βέμερ, υπάρχει πρόσφορο έδαφος στις περισσότερες από αυτές.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απόφαση της UEFA την 1η Μαρτίου, με την τιμωρία της ομάδας για μία σεζόν μακριά από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να δείχνει αρκετά πιθανή.