(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Τα βραβεία του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018

Στον κατάμεστο χώρο του Beer Bar Q πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας η απονομή των βραβείων του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018.Πάτρα: Τα βραβεία του +πληρωματικού! (φωτογραφίες)
Διοργανωτές και +πληρώματα, χωρίς να έχουν προλάβει να συνέλθουν από την καρναβαλική μέθη, συγκεντρώθηκαν για την απονομή των βραβείων του +πληρωματικού έχοντας στο πρόσωπο τους ένα ανεξίτηλο χαμόγελο που υποδήλωνε την ικανοποίηση τους για τις φετινές εκδηλώσεις.
Η βραδιά ξεκίνησε με την επισήμανση των διοργανωτών πως η απονομή δεν υποκαθιστούσε σε καμία περίπτωση τα βραβεία του Δήμου και δεν είχαν καμία σχέση με τις κατηγορίες που βράβευσε ο Δήμος λίγο νωρίτερα. Γι’ αυτό άλλωστε και οι απονομές είχαν να κάνουν μόνο με τις εκδηλώσεις του +πληρωματικού.
Το double στα βραβεία έκανε το πλήρωμα 159, το οποίο κατάφερε να βρει πρώτο τον Κρυμμένο Θησαυρό στις αποθήκες του ΑΣΟ αλλά και να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από το τέλος των δράσεων του +πληρωματικού. Η αντιπροσωπεία του 159, που παρέλαβε τα δύο βραβεία, έδειχνε να πετάει από τη χαρά της από την μεγάλη επιτυχία.
Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή είχε ετοιμάσει ειδικά βραβεία για τις συμμετοχές των +πληρωμάτων σε τρεις ακόμα εκδηλώσεις.
Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν για τις… μισοξυρισμένες βασίλισσες τα +πληρώματα: 17+61, 40+131, 62+120+128+135, 72, 78, 94, 159, 222. Για τις ξεκαρδιστικές ερμηνείες και χορογραφίες στο Stand Up Carnival τιμήθηκαν τα +πληρώματα: 45, 49, 60, 76+162, 78, 94, 159. Και τέλος, για τις εικαστικές δημιουργίες «Τα Ξόανα» δόθηκαν βραβεία στα +πληρώματα: 17+61, 54, 59, 60, 106, 159, 191!
Φυσικά, η Οργανωτική Επιτροπή του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018 δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στήριξαν έμπρακτα το όραμα του +πληρωματικού. Μεγάλοι χορηγοί ήταν η εταιρία Περνώ Ρικάρ με τα ποτά Absolut και Havana Club και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία με τον πατρινό Μάμο.
Χορηγοί με σημαίνοντα ρόλο στη διοργάνωση ήταν οι Επιγραφές Κοτικιάν που δώρισαν τα εκπληκτικά βραβεία του +πληρωματικού, η εταιρία PLUS MEDIA για την παραχώρηση των κιγκλιδωμάτων που χρησιμοποιήθηκαν σε πολλές δράσεις, τα ζαχαροπλαστεία Εντελβάις για τις γευστικές δημιουργίες που μας γλύκαναν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και η εταιρία Mπακαλάρος για την ευγενική χορηγία των usb sticks που περιείχε υλικό για τα +πληρώματα από τις δράσεις του τελευταίου μήνα.
Ασφαλώς, οι -πάντα σχολαστικοί- διοργανωτές, δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν για την υποστήριξη τα λουκούμια Σκιαδαρέσης, την Κάβα Κορδάς και τις μεταφορές Ζαβέρδα.
Παράλληλα, η Οργανωτική Επιτροπή ευχαρίστησε θερμά τις διοικήσεις/ ιδιοκτήτες των Achaia Clauss, Santa Rosa και του ΠΕΑΚ Πατρών.
Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους χιλιάδες καρναβαλιστές που αγκάλιασαν κάθε εκδήλωση του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018! Χωρίς όλους αυτούς, δεν θα είχε διαδοθεί το όραμα της Οργανωτικής Επιτροπής για ένα ξεχωριστό, ανατρεπτικό, διασκεδαστικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού.
Το Καρναβάλι δεν σταματά ποτέ!

advertisement