Ανάπτυξη με μισθούς πείνας

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου.

  • Η ανάπτυξη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μεταφράζεται σε μισθούς κάτω των 500 ευρώ για 1.000.000 εργαζόμενους και 800.000 συνταξιούχους. Δεν γνωρίζουμε πού αντλεί την αισιοδοξία της για ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έφερε στη Βουλή και ψήφισε την εφαρμογή πολύ σκληρότερων μέτρων με περαιτέρω μειώσεις. Ακόμη και η έξοδος στις αγορές με 3,5% επιτόκιο για το 7ετές ομόλογο φαίνεται ότι δεν «προχωρά» αφού τα ομόλογα έχουν ανέβει και έφτασαν στο 4%.
  • Σαφώς υπάρχει παγκόσμιο σκάνδαλο NOVARTIS. Στην Ελλάδα όμως η εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο είναι μια κακοστημένη σκευωρία: Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι τα εν λόγω αδικήματα για τα οποία κατηγορεί τους πρώην Υπουργούς και Πρωθυπουργούς έχουν παραγραφεί με αποτέλεσμα να μην συζητηθούν καν στη Βουλή και να δοθεί η ευκαιρία στους κατηγορούμενους ούτε να απαντήσουν και να αποκαταστήσουν την τιμή και υπόληψή τους ούτε να αποκαλύψουν τη σκευωρία. Η μόνη δυνατότητα που έχει μείνει στους κατηγορούμενους να αντιδράσουν στη σπίλωση της υπόληψής τους είναι η μήνυση. Οι χειρισμοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υποδεικνύουν ποιοι έχουν στήσει αυτή τη σκευωρία.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=4O4YhR7tQBA&feature=youtu.be