Βάσω Καζαντζίδη: “Γιατί είπα στον Στέλιο να χωρίσουμε”

advertisement

Η Βάσω Καζαντζίδη, 16 χρόνια μετά τον θάνατο του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, αποφάσισε να μιλήσει για τη σχέση της μαζί του και με απόλυτη ειλικρίνεια να ομολογήσει την κρίση που πέρασαν στον γάμο τους .

Μιλώντας στο Λοιπόν, εξήγησε πώςπροέκυψαν τα προβλήματα και πώς αντέδρασε εκείνη σε όσα συνέβαιναν.

Διαβάστε όσα είπε:

-Ο γάμος σας πέρασε κρίση, φτάσατε κάποια στιγμή στο χωρισμό;
«Οι δυο μας δεν είχαμε προβλήματα, τα προβλήματα έρχονταν πάντα απ’ έξω, εκτός σπιτιού. Εκεί πέρασε κρίση ο γάμος μας. Κάποια στιγμή είπα στον Στέλιο να χωρίσουμε, μήπως έτσι ήταν καλύτερα, όμως η αγάπη ήταν πολύ δυνατή, δεν ήρθε ποτέ ο χωρισμός»

-Εσύ του πρότεινες να χωρίσετε;
«Ναι, του είπα: «Αν θεωρούμε και οι δύο ότι είναι καλύτερα να δώσουμε ένα τέλος στο γάμο μας, να το κάνουμε, παρόλο το συναισθηματικό κόστος που θα έχει για τους δυο μας, θα το ξεπεράσουμε στο μέλλον».

-Τι δεν ξέρει ο κόσμος για τον Στέλιο Καζαντζίδη;
«Ότι διεκδίκησε ποσοστά για όλους, το πώς έφυγε από τη νύχτα, που έμπαιναν με τα πιστόλια στα μαγαζιά και ρίχνανε πιστολιές. Μια φορά σώθηκε από το ένστικτο του, έσκυψε και πέρασε ξυστά η σφαίρα από δίπλα του. Η νονά του, που ήταν στο ταμείο, τον είδε και λιποθύμησε, νόμιζε ότι τον χτύπησε η σφαίρα. Δεν ήξερε ο κόσμος ότι παραλίγο να χάσει το μάτι του από ποτήρι που πέταξε μια Αγγλίδα τακτική θαμώνας στο μαγαζί που τραγουδούσε. Έτσι, πήρε την απόφαση να φύγει από τη νύχια.

Δεχόταν απειλές από τα άλλα καταστήματα, επειδή δεν είχαν κόσμο και στον Καζαντζίδη ήταν όρθιοι. Τον πήγαιναν συνοδεία οι μπράβοι κι έλεγε: «Ζωή είναι αυτή ή φυλακή; Ας καθόμουν στη Μακρόνησο τότε». Πάλεψε με τον εαυτό του, έφυγε και δεν ξαναγύρισε ποτέ στη νύχτα. Δεν τον ενδιέφερε το χρήμα. Είχε εξασφαλίσει τα καθημερινά του, πλούσιος όμως δεν ήταν».