Η «απειλή» της Νέγκα προς τον ΣΚΑΪ για τα χρεωστούμενα: Πληρώστε αλλιώς…

Εδώ και δύο ημέρες, η εκπομπή Rodeo έχει σταματήσει να προβάλλεται, εξαιτίας οικονομικών – όπως φαίνεται – εκκρεμοτήτων μεταξύ του τηλεοπτικού σταθμού και της παραγωγής. Οι παρουσιαστές της ψυχαγωγικής εκπομπής, μάλιστα, έμαθαν εντελώς ξαφνικά ότι “κόπηκαν”, με συνέπεια να μην μπορέσουν να αποχαιρετήσουν σωστά το τηλεοπτικό κοινό τους.

Η Αθηναΐς Νέγκα, έκανε μία αιχμηρή αλλά και χιουμοριστική ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αποδέκτη τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ:

“Αγαπητοί  Ιθύνοντες του ΣΚΑΪ που μας κόψατε, έχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε από το γραφείο και το κρατάμε. Θα σας το επιστρέψουμε μόλις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα. Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτά στην ερημική τοποθεσία που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια. Όχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα. Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας”. 

Αγαπητοι Ιθύνοντες του Σκαι που μας κόψατε, εχουμε το ποντίκι σας, το πήραμε απο το γραφείο κ το κρατάμε.θα σας το επιστρέψουμε μολις λάβουμε τα περσινά χρωστούμενα Να έρθει αντιπρόσωπος σας με τσάντα σούπερ μάρκετ πλαστική γεμάτη λεφτα στην ερημική τοποθεσια που θα σας υποδείξουμε, να φοράει άνετα παπούτσια Οχι τακούνια με ασημί φιόγκο στη φτέρνα .Η ανταλλαγή θα γίνει εκεί αλλιώς ΔΕΝ θα ξαναδείτε το ποντίκι σας

A post shared by @ athinaisnega on

 

 

 

advertisement