Ο Τσίπρας ενημέρωσε το πολιτικό συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ για την Novartis

advertisement

Κλειστά χαρτιά κρατάνε στον ΣΥΡΙΖΑ για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα έγινε, μία πρώτη αποτίμηση για την υπόθεση Novartis.

Κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι η συζήτηση ήταν προκαταρκτική σχετικά με τις εξελίξεις, ενώ διευκρινίστηκαν κάποια θέματα που αφορούν νομικά ζητήματα της δικογραφίας.

Κυβερνητικές πηγές πάντως αναφέρουν πως «η μελέτη της δικογραφίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν αποφάσεις. Το ζήτημα θα συζητηθεί και σε νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου».

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ 

Εντωμεταξύ, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ που είχε προγραμματιστεί για αύριο το πρωί, στη σκιά της υπόθεσης Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, εστάλη sms στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αναγκαία η παρουσία τους μέχρι την Παρασκευή. Διευκρινίσεις για τους λόγους που ανεβλήθη η αυριανή συνεδρίαση δεν έχουν δοθεί, ωστόσο, εκτιμάται είτε ότι υπήρξε εκνευρισμός για τη διαρροή της σύγκλισης της ΚΟ, είτε θέλησαν περισσότερο χρόνο για να μελετήσουν τη δικογραφία. Με βάση και το sms που εστάλη στους βουλευτές, ωστόσο, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο η συνεδρίαση της ΚΟ να γίνει την Παρασκευή.