(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Στην Πάτρα η Παπαστράτος για το IQOS

advertisement

Στην Πάτρα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Διοίκηση αλλά και εκατοντάδες στελέχη της Παπαστράτος για το ετήσιο πανελλαδικό συνέδριο πωλήσεων της εταιρείας, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά στην πόλη, στον χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ταυτόχρονα, η Παπαστράτος με τους συνεργάτες της εγκαινίασε χθες σε μια μεγάλη εκδήλωση το νέο κατάστημα IQOS στην οδό Μαιζώνος 48 και Κολοκοτρώνη. Περισσότεροι από 1.000 καλεσμένοι, ανάμεσά τους και αρκετοί επιχειρηματίες της Πάτρας, κατέκλυσαν την πλατεία Β. Όλγας για να καλωσορίσουν επίσημα τη νέα μεγάλη καινοτομία στην κατηγορία των προϊόντων θερμαινόμενου καπνού. Τα καταστήματα της εταιρείας είναι πλέον 25 πανελλαδικά, ενώ το IQOS διατίθεται και μέσω του δικτύου Public αλλά και από το www.iqos.gr.

Η συμβολική αυτή κίνηση έρχεται σε συνέχεια της μεγάλης επένδυσης των 300 εκ. ευρώ, την οποία προχωρά με ταχείς ρυθμούς η εταιρεία για την μετατροπή του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο Αττικής για την παραγωγή αποκλειστικά των θερμαινόμενων ράβδων καπνού HEETS για το IQOS. Υπενθυμίζεται ότι η επένδυση ανακοινώθηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο και η μετατροπή του εργοστασίου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί καθιστώντας το εργοστάσιο της Παπαστράτος το τρίτο κέντρο παραγωγής των θερμαινόμενων ράβδων καπνού παγκοσμίως για λογαριασμό της Philip Morris International, μητρικής εταιρείας της Παπαστράτος. Μέσα στον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει η παραγωγή των HEETS ενώ συνεχίζονται και οι προσλήψεις προσωπικού που θα καλύψουν τις 400 νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται στο πλαίσιο της επένδυσης.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος Χρήστος Χαρπαντίδης:

“Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της μεγάλης επένδυσης των 300 εκ. ευρώ για την μετατροπή του εργοστασίου μας, βρισκόμαστε στην Πάτρα για να εγκαινιάσουμε ένα ακόμα κατάστημα IQOS παραμένοντας συνεπείς στο όραμά μας για ένα κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου”.