«Γαϊτανάκι» δηλώσεων για το βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη

advertisement

Με παλαιότερο βίντεο του Αδωνι Γεωργιάδη συνεχίστηκε η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τη ΝΔ για το ζήτημα τις ονομασίας των Σκοπίων. Το Μέγαρο Μαξίμου έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο του κ. Γεωργιάδη, που τότε ήταν στέλεχος του ΛΑΟΣ και δήλωνε ότι «ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία».

 

«Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης με τα όσα έλεγε ο σημερινός Αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν με αφορμή την υιοθέτηση από την κυβέρνηση της ΝΔ της γραμμής για σύνθετη ονομασία ισχυριζόταν ότι «ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία»;

Πλέον είναι εμφανές σε όλους ποιος είναι ο Πρόεδρος, ποιος ο Αρχηγός και γιατί η ΝΔ χρησιμοποιεί όλη την επιχειρηματολογία του ΛΑ.Ο.Σ για το ονοματολογικό», αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

 

Άδωνις: «Αν πάμε δέκα χρόνια πίσω, άλλοι θα είναι χαμένοι»

Στην ανακοίνωση απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «αν πάμε πίσω, άλλοι θα είναι χαμένοι.

«Θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μας παίξει το Μέγαρο Μαξίμου τις προ δεκαετίας δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των στελεχών του, τότε που τα Σκόπια ήταν Μακεδονία και η Αμερική ο μεγάλος εχθρός και το ΝΑΤΟ θα διαλύονταν» τόνισε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο.

Μαξίμου: Να ποιος κάνει κουμάντο

Μετά την απάντηση του κ. Γεωργιάδη, το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε νέα ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι η απάντηση του κ. Γεωργιάδη δείχνει ότι αυτός «κάνει κουμάντο στη ΝΔ».

«Ρωτήσαμε τον Πρόεδρο της ΝΔ και απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. Αμφότεροι επιβεβαίωσαν ποιος κάνει κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία.

Αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμη είναι εάν ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να πιστεύει πως με τη γραμμή της σύνθετης ονομασίας ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, «ξεπούλησε τη Μακεδονία», αναφέρει η ανακοίνωση.