Ζαχαριάδης: «Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση» να συμφωνούν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό

advertisement

«Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση της διακυβέρνησης να συμφωνούν στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και πρόσθεσε ότι η συνεργασία των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων μπορεί να συνεχιστεί χωρίς να ταυτίζονται οι απόψεις τους γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

 

Σημείωσε πως τα δύο κόμματα διατηρούν καλή συνεργασία τα τρία χρόνια της διακυβέρνησης τους και παρά τις διαφωνίες τους, θέλουν να τη διαφυλάξουν.

Ο κ. Ζαχαριάδης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 247, αναφέρθηκε στις τοποθετήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για το θέμα και τόνισε πως «και αυτές οι τοποθετήσεις, αλλά και ευρύτερα η στάση του λεγόμενου δημοκρατικού κέντρου, της λεγόμενης Κεντροαριστεράς είναι στη σωστή κατεύθυνση. Ευτυχώς είναι θετική εξαίρεση το γεγονός ότι σε αυτά τα ζητήματα ο χώρος αυτός φαίνεται να τοποθετείται με έναν τρόπο που διευκολύνει τα πράγματα να πάνε σε λύση, σε αντίθεση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τηρεί μια τυχοδιωκτική και λαϊκίστικη αντιμετώπιση των πραγμάτων».