Καταγγελία για επίθεση και ξυλοδαρμό οπαδού της ΑΕΚ

advertisement

Ημέρες βίας και ξυλοδαρμών είναι αυτές που διανύουμε, αφού είχαμε νέο κρούσμα. Αυτή τη φορά το θύμα ήταν ο Χρήστος Γαρυφάλλου, οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος είχε κάνει μήνυση στους Περέιρα και Κασάμι για την συμπεριφορά τους και τις χειρονομίες τους στον αγώνα κυπέλλου της Ενωσης με τον Ολυμπιακό την σεζόν 2014-15.

 

Ο Γαρυφάλλου -ο οποίος ήταν μαζί με τη σύζυγο του- δέχθηκε άνανδρη επίθεση από τέσσερις άγνωστους με κράνη, οι οποίοι τον χτύπησαν πολύ άσχημα και του έσπασαν μύτη και πλευρά…

Για το θέμα πήρε θέση και η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το νέο σοβαρότατο κρούσμα ωμής βίας εναντίον του Χρήστου Γαρυφάλλου. Ο φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση εναντίον των Περέιρα και Κασάμι για τις χειρονομίες τους στον προ τριετίας αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έγινε στόχος, μαζί με τη γυναίκα του, μαφιόζικης επίθεσης από τέσσερις άγνωστους, που τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και στα πλευρά. Καλούμε τη συντεταγμένη Πολιτεία να διερευνήσει το γεγονός εντοπίζοντας τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς ενός ακόμα μαφιόζικου χτυπήματος βάζοντας τέλος στη δράση όσων δεν έχουν άλλο στόχο από το να να τρομοκρατούν επιθυμώντας να μετατρέψουν σε πραγματική ζούγκλα τον αθλητισμό αλλά και την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Δεν νοείται να παραμένουμε απαθείς σε τέτοιες μεθοδεύσεις του υποκόσμου».

Πηγή:www.gazzetta.gr